It is currently Tue 26. Nov 2024 13:32:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Post a reply   Page 5 of 7  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Je AT aktivni?
Ano 33%  33%  [ 18 ]
Ujde to.. 22%  22%  [ 12 ]
Ne 44%  44%  [ 24 ]
Total votes : 54
Author Message

[SAM]<1ngn1t10n
PostPosted: Wed 08. May 2013 14:14:00 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $2 729 970
No to se mi snad jenom zdá, co tady někteří píšete za nesmysli! Že admini nejsou vůbec na serveru? Tak to teda nevím kde hrajete ale na MIKI serverech asi ne. Kdykoliv, ale opravdu kdykoliv a v jakoukoliv hodinu přijdu na server, je tam MINIMÁLNĚ 1 ADMIN. A to říkám minimálně! Samozřejmě v pracovních dnech nikdo nemůže očekávat, že tam bude někdo v 9 hodin ráno. Ale včera jako obvykle hraju spíš v nočních hodinách. Přišel jsem tam asi ve 23:00 a admin tam byl. Hrál jsem tam do půl jedné ráno a byl jsem tam já i raven a nejspíš ještě někdo. Takže co je to proboha za kec, že na serveru není nikdo po 22:00 hodině?

Vím že spousta z vás teď chce prostě říct, že aktuální admin team je na hovno a aby se otevřel znova nábor a vy měli druhou šanci. Ale tak si u toho sakra nevymýšlejte! Takové hrozné lži to je až hnus to tady od některých číst! A ještě jsem neviděl admina, který by přišel hrát na 10 minut a pak odešel! Jediné kam by mohl odejít je na jiný MIKI server, neboť jestli jste si nevšimli tak těch serverů je o něco víc než jen jeden. A admin tudíž má k hlídání všechny servery a pokud ho někdo zavolá z jiného serveru, tak tam logicky jde věc vyřešit!

A teď abych shrnul tu vaši šíleně nízkou aktivitu adminů. V první řadě, ADMIN JE ČLOVĚK, NE ROBOT! Každý z nás adminů má osobní život a osobní problémy či záležitosti. To že vy jste děcka, kdy větší část chodí ještě na základní školu a doma hovno dělají, tak se nedivte že jste na serveru permanentně. Ale ostatní, co chodí už aspoň na střední nemají tolik času jako vy. Dám příklad sebe. Je mi 19 let, teď budu dokončovat nástavbu a pak budu hledat nějaké pevné zaměstnání. Do toho mám jako přivýdělek práci Grafika ve firmě Neutrion s.r.o, zároveň jsem každé víkendy (tj. pátek, sobota a neděle) u přítelkyně a často jsem u ní i déle, záleží podle volného času. Jo abych dodal - jeden týden mám školu jen dva dny (tj. pondělí a úterý) a doma jsem už tak v jendu hodinu odpoledne, zbytek mám volno ale věnuji ho práci grafika a když mi zbude čas, tak chodím na server a teď jsem tam poměrně hodně často. Druhý týden mám celý a to se domů vracím až ve čtyři, a to jsem už docela unavený a v ten moment mě na serveru uvidíte většinou jenom večer až v noci.

A teď mi řekněte, jak mám skloubit všechny tyhle věci, abych podle vašich představ byl na serveru NON-STOP? Ještě nikdy jsem neviděl v povinnostech admina, aby tam musel být furt a dennodenně. To nikdy není jeho práce a povinnost! Jeho povinností je dohled nad serverech a chování hráčů samotných + vyřizování stížností na dané hráče (stačí jeho prohřešek screenovat, ne mu jak idioti psát že ho dáte na forum - to je potom jasné, že na vás bude nasranej). Ale nikde nemáte, aby tam byl nonstop. Je to z hlediska lidskosti nejenom naprostá kravina, ale je to prostě nesmysl! Copak po vás bude v budoucnu chtít zaměstnavatel, aby jste byli v práci 24/7? Ne? No bodejť by ne, protože to je proti zákonům a lidských práv. Uvědomte si sakra, že nejsme roboti ale lidi jako vy!

Jo ano, teď říkáte proč lidi kteří toho mají tolik jsou teda admini, když tudle děcko ze základky má hromadu času, neví co dělat než dřepět doma u MTA a mohl by server kontrolovat neustále (teda než dostane od maminky či tatínka zákaz na PC za špatnou známku z přírodopisu...). Pojďme si rozepsat fakt, proč takové lidi většinou nedostanou post administrátora a proč ani v posledních letech všechny servery takové děti nehledají:

- Neumí psát, nechtějí psát a dokonce neznají českou gramatiku.
- Jejich chování je dětinské - což odpovídá jejich věku - což ale neodpovídá podmínkám admina
- Na jednotlivé spory reagují neadekvátně - jejich rozvíjející puberta se dost projevuje v jednání = neumí se chovat
- Nadržují svým kamarádíčkům
- Když jsou rozjívený, dělají akorát na serveru bordel
- Jednoduše řečeno jejich mentální myšlení se pořád vyvíjí a pokud se má jednat o seriozní server, nemají tam co dělat

Jako příklad takového dítěte můžete brát Stylka, který to prostě v hlavě nemá pořádku a pak to ventiluje psaní velmi krásných příspěvků. No a nejhorší je, když z toho člověk nevyroste a zůstane mu to i do pozdějšího věku. Takovým lidem se říká - kriplové.

No nic, doufám že jste si z toho někdo a něco vzal, že jsem to nepsal zbytečně (i když spousta to tu stejně nepochopí, takže asi zbytečně). Přestaňte tu prostě psát ty vaše nesmysli a doporučuji spousta z vás si najít holku - teda jestli o vás vůbec nějaký zájem bude. Hodně vás to změní a možná i potom zjistíte, jak takový počítač a hry celkově jsou úplně zbytečná záležitost, bez které se dokážete obejít. Hry jsou tu od toho, aby bavili - ne aby to zasahovalo až tak daleko jako to u některých je - všem přát to nejhorší, dolejzat a hnát se za vyšším postavením ať to stojí co to stojí...

Myslím si, že aktuální admin team je sestavený dobře a že si i docela rozumí. Dokážou jednat racionálně a v klidu, dokáží se vyjadřovat, psát a chovat. A to je přece u adminů to nejdůležitější a je to přesně to, co se po nich požaduje.

Přeji hezký zbytek dne,
Ingnition

abych se k tomu doslova přiznal.

sir.stylko
PostPosted: Wed 08. May 2013 14:33:50 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $34 149
Ingnition wrote:
Jako příklad takového dítěte můžete brát Stylka, který to prostě v hlavě nemá pořádku a pak to ventiluje psaní velmi krásných příspěvků. No a nejhorší je, když z toho člověk nevyroste a zůstane mu to i do pozdějšího věku. Takovým lidem se říká - kriplové.

TO UŽ TROŠKU PŘEHÁNÍŠ NE?!
Jak si vůbec můžeš dovolit brát do huby moje jméno?
Jak si vůbec můžeš dovolit nazvat mě kriplem?
Co si o sobě vlastně myslíš?!
Co se sereš do mé hlavy?!
Seš jenom sebestřednej idiot. Ty jsi ta naše hlavní HVĚZDA. Si myslíš, že když mě budeš takto "stírat" tak si uděláš víc kamarádů? Nebo že tě každej bude uznávat? OMYL. Děláš ze sebe ještě většího debila než doopravdy seš. Ty už jsi "dospělý" a tvoje kriplovské "hádání se semnou" nemá meze. Kolik ti je ? 20? Nepříjdeš si trapně? Hádat se z 16 letým klukem? Tohle tě baví? Seš jenom zasraná OSOBNOST, která se potřebuje zviditelnit.

-[SAM]-SULFANcz
PostPosted: Wed 08. May 2013 15:17:04 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Cash: $737 150
To, co napsal Ingnition :
Ingnition wrote:
- Neumí psát, nechtějí psát a dokonce neznají českou gramatiku.
- Jejich chování je dětinské - což odpovídá jejich věku - což ale neodpovídá podmínkám admina
- Na jednotlivé spory reagují neadekvátně - jejich rozvíjející puberta se dost projevuje v jednání = neumí se chovat
- Nadržují svým kamarádíčkům
- Když jsou rozjívený, dělají akorát na serveru bordel
- Jednoduše řečeno jejich mentální myšlení se pořád vyvíjí a pokud se má jednat o seriozní server, nemají tam co dělat

a následná reakce Stylka odpovídá přesně tomuhle popisu :D
Ingnition : Stylko - 2:0 :D

Klanový web: http://www.sam-clan.eu
Osobní web: http://www.sulfan.cz

Jsem pouze DD a občasný FunDD hráč. Na DM mě zpravidla neuvidíte.
Nesetuji mapy, které se potom hrají 50x za sebou. Mezi ně patří Seventowers, Fivetowers, Edos (všechny), Superman.

PostPosted: Wed 08. May 2013 16:03:43 
'Monster Truck'
'Monster Truck'

Dokonale ! :D Ingnition - Miki , hlavní admin těchto serverů toto téma a hlasování založil.(Pro informaci..)
Stylko - Ingnition dokonale popsal tvou povahu. Už můžeš si jít hrát jinam.

sir.stylko
PostPosted: Wed 08. May 2013 16:44:59 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $34 149
FirstMn wrote:
Dokonale ! :D Ingnition - Miki , hlavní admin těchto serverů toto téma a hlasování založil.(Pro informaci..)

Další anální řiťko lez?
Nemáš náhodou zájem o post admina, že ne?

Adrian
PostPosted: Wed 08. May 2013 17:27:03 
'Super GT'
'Super GT'

Cash: $11 387
Stylko wrote:
FirstMn wrote:

Další anální řiťko lez?
Nemáš náhodou zájem o post admina, že ne?

Kedy už dáš konečne pokoj a nebudeš tu písať OffTopici ?
Furt rýpeš rýpeš rýpeš..
To už fakt chceš aby ti niekto zavrel tú hubu ?

Quote:
TO UŽ TROŠKU PŘEHÁNÍŠ NE?!
Jak si vůbec můžeš dovolit brát do huby moje jméno?
Jak si vůbec můžeš dovolit nazvat mě kriplem?
Co si o sobě vlastně myslíš?!
Co se sereš do mé hlavy?!
Seš jenom sebestřednej idiot. Ty jsi ta naše hlavní HVĚZDA. Si myslíš, že když mě budeš takto "stírat" tak si uděláš víc kamarádů? Nebo že tě každej bude uznávat? OMYL. Děláš ze sebe ještě většího debila než doopravdy seš. Ty už jsi "dospělý" a tvoje kriplovské "hádání se semnou" nemá meze. Kolik ti je ? 20? Nepříjdeš si trapně? Hádat se z 16 letým klukem? Tohle tě baví? Seš jenom zasraná OSOBNOST, která se potřebuje zviditelnit.

To ty už až moc preháňaš..

LazyFox83
PostPosted: Wed 08. May 2013 17:55:01 
Hlavní Administrátor
Hlavní Administrátor

Admin Level: 5
Cash: $2 088 468
Adrian wrote:
For Miki:
Hráč BARTABART ti tu nechal X návrhov. Buď začneš trošku na tom pracovať a server bude lepší tak si získaš viac hráčov. Včera som s ním hovoril a povedal že odišiel len pre to lebo všetko robil skoro on. Napísal pravidlá, dal ti X návrhov s ktorých si spravil 8-11 ostatné si tam nechal ležať, Napísal serverové príkazy atď atď.
Tak popracuj na tých jeho návrhoch sú v podstate dokonalé tak z ních zmy ten prach a začni na tom prosím ťa makať.
Tu sú návrhy: http://forum.mshost.cz/viewtopic.php?f=6&t=1237 a proste si prejdi všetky návrhy ktoré dali hráči a polockuj ich z dôvodmi: To sa na MTA nedá, To by bolo pre server nevhodné, To je Super návrh schválený.
Prosím sprav to pre nás. Nemusíš všetko naraz alebo čo.. Pekne postupne veď každý nemá toľko času a Scripting je fakt ťažký..

On ti napsal ze odesel proto ze vse delal on? Wow, on napsal par temat zde na foru, to je dobre ale to je na par minut. To co delam ja je sprava serveru, scriptovani serveru a scriptovani webu, to jsou hodinove zalezitosti a mnohem, mnohem slozitejsi a tezsi...
Adrian wrote:
Ty si jeho hovorca ?
Si myslíš že sa spraví mega update a rok voľna ?

Jakej rok volna? Ja temer kazdy den neco delam ale muzou to byt upravy kterych si ty nevsimnes... at se jedna o web nebo servery.

Ingnitione, tvuj post je dost vystizny. Ja chapu ze nekteri admini nemaji cas ale pokud opravdu vi ze jejich aktivita neni co bejvavala tak se maji vzdat prav a dat moznost nekomu jinemu aby adminoval za nej. Urcite by se naslo par kandidatu, neni to tu jen same decko.

HomelessUkulele81
PostPosted: Wed 08. May 2013 18:02:26 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $364 887
Adrian wrote:
RA]V[EN wrote:
:wtf: Tak tim si teda vůbec nejsem jistej, na DD chodím, a za půl měsíce jsem tě tam neviděl... Na FDD jsem hodně často, tam jsem tě viděl snad jen 1x a nebo jsi neviditelný. Na DM jsem taky někdy a tam ty ale nehraješ...nic ve zlým, ale prostě se mi snad zdáš na serverech neviditelný nebo co... :| :? :?:

Teba postihla skleróza alebo čo ?
Včera som ti písal na DM,
A možno ty tam chodíš vtedy kedy ja nie :/

Mokrajn:
Bude nejaký Update ?

Co to meleš, tahle zpráva vůbec nebyla určená tobě a rozhodně o tobě ani nemluvím!
Nevím co to tu bleptáš o skrelóze když se to tebe ani netýká?! :wtf: :crazy:
Pokud tím myslíš, že ty jsi psal na DM mě, tak buď jsem to neviděl nebo jsem tam ani nebyl.
Prvně řekneš, že jsi mi psal na DM(asi - mě), a pak to vyvrátíš větou "Možno ty tam chodíš vtedy kedy ja nie"... Takže jsem tam asi ani nebyl podle všeho, pokud tu tvou větu, která je vůbec celá k nepochopení, dobře chápu... Proč mi proboha píšeš, když tam nejsem? :eh: :eh: :o ...Vůbec nechápu to co jsi napsal za nesmysl, příště to trochu sformuluj do souvětí, co se dá pochopit. :wtf:

P.S.: Ingnition to PŘESNĚ vystihl! Palec hore!! :thumbup:

My evolution: {LoS}, [WayDC], [SCM], TPT|, [SDC], DxT|, KisS|, NMW., KisS|, =FoX=, =BOSS=, =FoX=, PSH 4ever
Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.

Adrian
PostPosted: Wed 08. May 2013 18:28:23 
'Super GT'
'Super GT'

Cash: $11 387
MIKI785 wrote:
Jakej rok volna? Ja temer kazdy den neco delam ale muzou to byt upravy kterych si ty nevsimnes... at se jedna o web nebo servery.
To nič to on niečo hovoril tak som mu na to odpovedal lebo myslí moc zle.

Quote:
Ingnitione, tvuj post je dost vystizny. Ja chapu ze nekteri admini nemaji cas ale pokud opravdu vi ze jejich aktivita neni co bejvavala tak se maji vzdat prav a dat moznost nekomu jinemu aby adminoval za nej. Urcite by se naslo par kandidatu, neni to tu jen same decko.

Moje slová. Nejsi teda taký aký som si myslel ako ťa opísal CzSk.

RA]V[EN wrote:
Adrian wrote:
RA]V[EN wrote:
:wtf: Tak tim si teda vůbec nejsem jistej, na DD chodím, a za půl měsíce jsem tě tam neviděl... Na FDD jsem hodně často, tam jsem tě viděl snad jen 1x a nebo jsi neviditelný. Na DM jsem taky někdy a tam ty ale nehraješ...nic ve zlým, ale prostě se mi snad zdáš na serverech neviditelný nebo co... :| :? :?:

Teba postihla skleróza alebo čo ?
Včera som ti písal na DM,
A možno ty tam chodíš vtedy kedy ja nie :/

Mokrajn:
Bude nejaký Update ?

Co to meleš, tahle zpráva vůbec nebyla určená tobě a rozhodně o tobě ani nemluvím!
Nevím co to tu bleptáš o skrelóze když se to tebe ani netýká?! :wtf: :crazy:
Pokud tím myslíš, že ty jsi psal na DM mě, tak buď jsem to neviděl nebo jsem tam ani nebyl.
Prvně řekneš, že jsi mi psal na DM(asi - mě), a pak to vyvrátíš větou "Možno ty tam chodíš vtedy kedy ja nie"... Takže jsem tam asi ani nebyl podle všeho, pokud tu tvou větu, která je vůbec celá k nepochopení, dobře chápu... Proč mi proboha píšeš, když tam nejsem? :eh: :eh: :o ...Vůbec nechápu to co jsi napsal za nesmysl, příště to trochu sformuluj do souvětí, co se dá pochopit. :wtf:

P.S.: Ingnition to PŘESNĚ vystihl! Palec hore!! :thumbup:

Načo sa rozpisuješ proste som si myslel že to hovoríš mne.

-HF-Dankoooo
PostPosted: Wed 08. May 2013 19:20:04 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $2 935 604
FirstMn wrote:
a následná reakce Stylka odpovídá přesně tomuhle popisu
Ingnition : Stylko - 2:0

2-0
Táto téma je o spokojnosti s aktivitou adminov ... Vôbec nie o správaní Stylka.
Ignition a Stylko pre dobro celého ľudstva uzavrite prímerie... :D a bez narážok na jeho zadok...

Post new topic  Post a reply   Page 5 of 7  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]