No to se mi snad jenom zdá, co tady někteří píšete za nesmysli! Že admini nejsou vůbec na serveru? Tak to teda nevím kde hrajete ale na MIKI serverech asi ne. Kdykoliv, ale opravdu kdykoliv a v jakoukoliv hodinu přijdu na server, je tam MINIMÁLNĚ 1 ADMIN. A to říkám minimálně! Samozřejmě v pracovních dnech nikdo nemůže očekávat, že tam bude někdo v 9 hodin ráno. Ale včera jako obvykle hraju spíš v nočních hodinách. Přišel jsem tam asi ve 23:00 a admin tam byl. Hrál jsem tam do půl jedné ráno a byl jsem tam já i raven a nejspíš ještě někdo. Takže co je to proboha za kec, že na serveru není nikdo po 22:00 hodině?
Vím že spousta z vás teď chce prostě říct, že aktuální admin team je na hovno a aby se otevřel znova nábor a vy měli druhou šanci. Ale tak si u toho sakra nevymýšlejte! Takové hrozné lži to je až hnus to tady od některých číst! A ještě jsem neviděl admina, který by přišel hrát na 10 minut a pak odešel! Jediné kam by mohl odejít je na jiný MIKI server, neboť jestli jste si nevšimli tak těch serverů je o něco víc než jen jeden. A admin tudíž má k hlídání všechny servery a pokud ho někdo zavolá z jiného serveru, tak tam logicky jde věc vyřešit!
A teď abych shrnul tu vaši šíleně nízkou aktivitu adminů. V první řadě, ADMIN JE ČLOVĚK, NE ROBOT! Každý z nás adminů má osobní život a osobní problémy či záležitosti. To že vy jste děcka, kdy větší část chodí ještě na základní školu a doma hovno dělají, tak se nedivte že jste na serveru permanentně. Ale ostatní, co chodí už aspoň na střední nemají tolik času jako vy. Dám příklad sebe. Je mi 19 let, teď budu dokončovat nástavbu a pak budu hledat nějaké pevné zaměstnání. Do toho mám jako přivýdělek práci Grafika ve firmě Neutrion s.r.o, zároveň jsem každé víkendy (tj. pátek, sobota a neděle) u přítelkyně a často jsem u ní i déle, záleží podle volného času. Jo abych dodal - jeden týden mám školu jen dva dny (tj. pondělí a úterý) a doma jsem už tak v jendu hodinu odpoledne, zbytek mám volno ale věnuji ho práci grafika a když mi zbude čas, tak chodím na server a teď jsem tam poměrně hodně často. Druhý týden mám celý a to se domů vracím až ve čtyři, a to jsem už docela unavený a v ten moment mě na serveru uvidíte většinou jenom večer až v noci.
A teď mi řekněte, jak mám skloubit všechny tyhle věci, abych podle vašich představ byl na serveru NON-STOP? Ještě nikdy jsem neviděl v povinnostech admina, aby tam musel být furt a dennodenně. To nikdy není jeho práce a povinnost! Jeho povinností je dohled nad serverech a chování hráčů samotných + vyřizování stížností na dané hráče (stačí jeho prohřešek screenovat, ne mu jak idioti psát že ho dáte na forum - to je potom jasné, že na vás bude nasranej). Ale nikde nemáte, aby tam byl nonstop. Je to z hlediska lidskosti nejenom naprostá kravina, ale je to prostě nesmysl! Copak po vás bude v budoucnu chtít zaměstnavatel, aby jste byli v práci 24/7? Ne? No bodejť by ne, protože to je proti zákonům a lidských práv. Uvědomte si sakra, že nejsme roboti ale lidi jako vy!
Jo ano, teď říkáte proč lidi kteří toho mají tolik jsou teda admini, když tudle děcko ze základky má hromadu času, neví co dělat než dřepět doma u MTA a mohl by server kontrolovat neustále (teda než dostane od maminky či tatínka zákaz na PC za špatnou známku z přírodopisu...). Pojďme si rozepsat fakt, proč takové lidi většinou nedostanou post administrátora a proč ani v posledních letech všechny servery takové děti nehledají:
- Neumí psát, nechtějí psát a dokonce neznají českou gramatiku. - Jejich chování je dětinské - což odpovídá jejich věku - což ale neodpovídá podmínkám admina - Na jednotlivé spory reagují neadekvátně - jejich rozvíjející puberta se dost projevuje v jednání = neumí se chovat - Nadržují svým kamarádíčkům - Když jsou rozjívený, dělají akorát na serveru bordel - Jednoduše řečeno jejich mentální myšlení se pořád vyvíjí a pokud se má jednat o seriozní server, nemají tam co dělat
Jako příklad takového dítěte můžete brát Stylka, který to prostě v hlavě nemá pořádku a pak to ventiluje psaní velmi krásných příspěvků. No a nejhorší je, když z toho člověk nevyroste a zůstane mu to i do pozdějšího věku. Takovým lidem se říká - kriplové.
No nic, doufám že jste si z toho někdo a něco vzal, že jsem to nepsal zbytečně (i když spousta to tu stejně nepochopí, takže asi zbytečně). Přestaňte tu prostě psát ty vaše nesmysli a doporučuji spousta z vás si najít holku - teda jestli o vás vůbec nějaký zájem bude. Hodně vás to změní a možná i potom zjistíte, jak takový počítač a hry celkově jsou úplně zbytečná záležitost, bez které se dokážete obejít. Hry jsou tu od toho, aby bavili - ne aby to zasahovalo až tak daleko jako to u některých je - všem přát to nejhorší, dolejzat a hnát se za vyšším postavením ať to stojí co to stojí...
Myslím si, že aktuální admin team je sestavený dobře a že si i docela rozumí. Dokážou jednat racionálně a v klidu, dokáží se vyjadřovat, psát a chovat. A to je přece u adminů to nejdůležitější a je to přesně to, co se po nich požaduje.
Přeji hezký zbytek dne, Ingnition
___________________ *><* (-_-) *<>* (_|_) *><* į dęɓįɭą ɱųşįş ɓŗąţ vąʐŋę Slova, dělal jsem to "z nudy" a "na rychlo" je jen jinej výraz pro - neumím to, ale nebudu tak blbej abych se k tomu doslova přiznal.
|