Vaše jméno: Tomáš
Nick: ^#Pure#^
Předchozí nicky (Jestliže jste používal jiný): Pod Harem mě budete znát nejlépe
Věk (Minimálně 14 let):19
Points (Minimálně 150 000 points): 1 083 278 Points
PlayTime (Minimálně 10 000 minut/7 dní): 43336/30d 2h 16m
Login: HoPeX (můj starej ACC, který teď používám)
Zkušenosti s AP (Musíte umět ovládat admin panel): Skušenosti s AP mám vysoké (s příkazama, scriptama,atd..) Mám svůj server.
Skype (Na kterém budete k zastižení): i.am.pure / thefantasmtv
Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT? (minimálně 10 vět): Mno tak první bych se chtěl představit. Jmenuji se Tomáš a pocházím ze středních Čech. Rád se hrabu v autech a v počítačích... Za dobu co hraju na Mikiho serverech sem se setkal s hodně bugama, hráčema kteří campí, nadávaj a další. Myslím že nejsem zase tak hrozný a pokud bych už dostal AP tak bych ještě změnil své chování.. Ale jde mi hlavně o toto. Když příjdu na servere moc adminů nevidím online. Max. Moki, Viper a pár dalších. Ale na DM skoro žádný admin neni. A vzít mě ? no to záleží na vás... Když byste mě vzali tak také rád pomůžu se scriptama a různýma věcičkama co obnáší server. Poměrně dost se v tom vyznám. Myslím si že jsem dost aktivní hráč. Občas trochu ujetej a někdy zase někdo příjde na server a začne vám nadávat do rodiny jako naposled... Chtěl bych přesně tomuto zamezit aby se to tolik nestávalo. Klidně si mě těd zkritizujte a řikejte že jsem ****. Já o sobě vím že se občas chovám jak ***.. ale krotit se dá vše a člověk se opravu za ten 1 měsíc co tu nebyl změnil. Lidi si mě pamatujou jak Hare byl agresivní a tak. Taky jsem se ponaučil a nejsem již takovej. Dost lidí si mě ted na DM i na shooteru oblíbilo (co řikali) Za toto nic nedám tak jsem to aspon skusil.
Váš čas na serveru denně: 3-4 hodinky ve všedních dnech (nejméně) O výkendech když jsem v Česku tak 5+ Hodin.
Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: DM, Shooter a občas zajdu na DD a OsDm
PS: trošku víc jsem se rozepsal no...
S pozdarvem
^#Pure#^