K@!e wrote:
Marthy wrote:
K@!e wrote:
UB napsali všeci z BOSS kromě Koxxe
Svobodná vůle, jediné co jím řeknu je že děkuju.
taky když jste z klanu tak se nediv
A kdo by ho nepodpořil, když je to fajn člověk a jediný s kým tu má problémy je pan velký Hydroblabla, který si neumí věci vyřešit sám ale musí na sebe volat někoho zase z JEHO klanu aby se ho zastal, protože sám neví co by.
Další věc je že pan tady velký již mnohokrát uvedený s fialovým nickem dává mute, kicky úplně bez důvodně a nejen to, poslední dobou zabanoval pár členů z mého klanu (asi začnu dělat to samé, aby to někteří jedinci pochopili, bude se ti to pak líbit?), a takový vocasy jako je on a jeho přemýšlení mu tedy trpět opravdu nebudu... Ještě kdyý vím jak ON s tím zachází, ten kdyby mohl dávat bany, půlka serverů má perma za to, že mu řeknou "vole"
.Jo a ještě něco, nikdo členy nežádal ať sem napíšou aby dostal UB, tak prvně si to ověř a pak něco mel prosím tě.
BTW.:
Marthy wrote:
Aha, aha. Za to že jednou napíšu "píča" dostanu 5 minutové mute, za to že někdo napíše jednou "debil" dostane 3 minuty. Až Hydrogarus příjde k rozumu, budu ho respektovat ale zatím to tak nevypadá. Stačí jakákoliv stížnost na toho trolla jménem Hydrogarus a uvidíš kolik lidí se přidá, kazil mi hru tím že mě neustále kickoval a důvod byl BAN, už i admini si na něj stěžovali a peskovali ho za jeho přístup knám. Nikdo mi nechtěl dát z adminů ban z důvodu málo důkazu od Hydrogaruse, a nikdo mu nevěřil co si na mě vymejšlel za špínu. Ban jsem dostal z důvodu že už si se mnou nevěděl rady
a zavolal si Tebe dalšího trolla, kterej nedá ani varování než dá ban. Fuck logic. Na Hydrogaruse a jeho přístup už byla stížnost jednou, stačí udělat nový topic a může to být po 2.,3.,4.,5....
To jsi úplně vystihl bro!