Ingnition wrote:
Taky nechapu, proc resite points... Ja kdyz jsem na miki zacal hrat, hral jsem bez uctu (nez se to stalo povinnosti) a vubec me nezajimali nejaky pointy apod... Ani do dnes mi na tom nezalezi, to vubec nevypovida o tom, jaky hrac je. Spis to ukazuje, jaky magor to je.
Do admin teamu jsem se dostal s malym poctem points, uz ani nevim kolik to bylo. Nemel jsem ani nahrano dostatek hodin a presto tu jsem. Porad si myslite, ze pointy ukazuji skill a schopnosti? Kdo si to mysli, je u mne s prominutim debil.
Proc by tenhle klan nemohl fungovat, kdyz se na server pridal multikulturni k***t klan CB (dnes LoL), kde se nikdo mezi sebpu nezna, ignoruji AT a delaji bordel? Fakt ubohost u vas nekterich. Samozrejme nemam rad kamikaze na FunDD, ale co je vam po tom? Pokud je CL chytrej, vyhodi je Ale nevidim duvod, proc nemuzou byt na serveru, kdyz CB je daleko vee svem chovani a jednani horsi.
Díky za tvůj názor. Podle mě, pointy jsou prakticky kničemu. Je to o tom, jak dlouho člověk na tom serveru hraje a každý začínal na 0. Já na svým klanu si dávám záležet. Občas se kamikadze stane,protože někdy to neodhadneš a myslím si, že mohli bysme být přidáni. Přeci bych jen tak neinvestoval do webu pro nic zanic, aby mi to někdo nakódoval a graficky zpracoval.