It is currently Tue 26. Nov 2024 13:54:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 5  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message

EpicFish
 Post subject: Re: Kořen
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:28:11 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $1 043 213
CzSK wrote:
Quote:
Gratuluji. Už ses naučil pracovat ve firebugu :clap: .
Pro ty, kteří nevědí oč jde. Je to doplněk pro prohlížeče, který umožní upravovat jakoukoliv stránku včetně jeho zdrojového kódu i obrázků.

:D Dokud jsi nenapsal co to je tak jsem ani nevěděl co to je. :D :D

Každopádně nechápu co to má co s tím společného když si ty fotky smazal - ty které jsou výše na screenech (kdybys kliknul na timeline a listoval tam, tak je tam i najdeš). Včera tam byly a dnes najednou zmizeli - divné. :eh:

Každopádně ten Mikull je Tvůj spolužák tak nevím co tady předvádíš. Jestli má fotku třídy, co já s tím? Mě je to fuk, nic dohodnutého nemáme. :)

Žádné fotky tam nejsou teď a ani jsem je tam neviděl před cca 3-mi dny, kdy mi miki posílal ten první "důkaz", takže opět meleš blbosti ;). Pochop, že ti to nikdo (neber mě zase za slovo) nevěří...

Důvod "demence" může dát jen opravdový "dement". Sulfan
este bi som dodal ze som uspesne smaturuval so slovencini. Sused_Karol

A další:
Spoiler: show
Image

N|M.CzSK
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:30:04 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $36 034
RooT wrote:
CzSK wrote:
Quote:
Gratuluji. Už ses naučil pracovat ve firebugu :clap: .
Pro ty, kteří nevědí oč jde. Je to doplněk pro prohlížeče, který umožní upravovat jakoukoliv stránku včetně jeho zdrojového kódu i obrázků.

:D Dokud jsi nenapsal co to je tak jsem ani nevěděl co to je. :D :D

Každopádně nechápu co to má co s tím společného když si ty fotky smazal - ty které jsou výše na screenech (kdybys kliknul na timeline a listoval tam, tak je tam i najdeš). Včera tam byly a dnes najednou zmizeli - divné. :eh:

Každopádně ten Mikull je Tvůj spolužák tak nevím co tady předvádíš. Jestli má fotku třídy, co já s tím? Mě je to fuk, nic dohodnutého nemáme. :)

Žádné fotky tam nejsou teď a ani jsem je tam neviděl před cca 3-mi dny, kdy mi miki posílal ten první "důkaz", takže opět meleš blbosti ;). Pochop, že ti to nikdo (neber mě zase za slovo) nevěří...

Ty krávo :D, ty si sakra namyšlenej. :D

A na tu anketu bylo odpovězeno 15. května. To si fakt myslíš že sem čekal kolik měsíců abych to sem mohl dát? :D Ty jsi fakt mimo. :D

Fakt to dává smysl. Máš VŠ, nadáváš jak 14 letej kid. Přitom "Ti je 23 nebo 24". Seš totálně namyšlenej, chováš se i tak.
Ještě mi vyvracet, že to ty nejsi.

Last edited by CzSK on Tue 27. Aug 2013 11:33:21, edited 1 time in total.

EpicFish
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:32:06 
'Hunter'
'Hunter'

CzSK wrote:
Ty krávo :D, ty si sakra namyšlenej. :D

A na tu anketu bylo odpovězeno 15. května. To si fakt myslíš že sem čekal kolik měsíců abych to sem mohl dát? :D Ty jsi fakt mimo. :D

Dle mě jsi čekal kvůli tomu, že jsi neuspěl s tvým AP na serveru. Takže ses zase zašil na SP a když jsi dostal opět amok tak jsi přišel "vandrovat" sem.

A další:
Image

N|M.CzSK
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:35:31 
'Hunter'
'Hunter'

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Čekal jsem 3 měsíce - pomalu 4 na to, abych to sem mohl dát. Ty jsi tak vymaštěnej, neskutečně. :D :D :D :D :D :D
Kdybych chtěl, tak jsem tu hlavní furt (kdybych neodešel). A ty bys hlavní vůbec nebyl - natož v AT, takovýhle pošuky tam mít.
Na SP jsem byl furt (po mém odchodu z hlavní pozice) a furt budu. Psal jsem, že sem někdy zajdu ale jinak tu hrát nebudu.
Takže vandráku, táhni. :)

Hele, víš co? Dej sem tu svojí občanku, jsem zvědav. Když jsi dokázal upravit tu svojí fotku (na FB), tak dokážeš i na občance. :)

EpicFish
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:40:04 
'Hunter'
'Hunter'

Tak ty seš dobrej. Jsi v AT. Odejdeš. Potom brečíš, tak založíž žádost. Znovu jsi v AT. Uděláš bordel a zase nejsi v AT. Já ti smažu clan a ty mě začneš hatovat a v té tvojí makovici se urodí plán "co ho tak sesadit?" a teď se zase sereš do teamu.. Měl by sis ujasnit co vlastně chceš..

A další:
Image

N|M.CzSK
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:43:50 
'Hunter'
'Hunter'

RooT wrote:
Tak ty seš dobrej. Jsi v AT. Odejdeš. Potom brečíš, tak založíž žádost. Znovu jsi v AT. Uděláš bordel a zase nejsi v AT. Já ti smažu clan a ty mě začneš hatovat a v té tvojí makovici se urodí plán "co ho tak sesadit?" a teď se zase sereš do teamu.. Měl by sis ujasnit co vlastně chceš..

Proč odbočuješ od témy?

Quote:
Jsi v AT. Odejdeš. Potom brečíš, tak založíž žádost. Znovu jsi v AT.

What? Tady jsem byl jen jednou admin v kuse. Pak jsem odešel na S.AMP. Jistě, pak začnu brečet abych opět mohl do AT - furt jsem toho názoru, že jsi vymaštěnej.
Smazal jsi mi klan a já začal nadávat - souhlasím. Co se týče Tvýho postu teď, mě je jedno jestli jsi v AT, vždyť jsem psal že tu nehraju. Mě jde jen o to, abych ukázal, kdo doopravdy jsi a co všem hulíš do hlavy. Nic víc. :)

EpicFish
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:50:00 
'Hunter'
'Hunter'

CzSK wrote:
RooT wrote:

Proč odbočuješ od témy?

Quote:
Jsi v AT. Odejdeš. Potom brečíš, tak založíž žádost. Znovu jsi v AT.

What? Tady jsem byl jen jednou admin v kuse. Pak jsem odešel na S.AMP. Jistě, pak začnu brečet abych opět mohl do AT - furt jsem toho názoru, že jsi vymaštěnej.
Smazal jsi mi klan a já začal nadávat - souhlasím. Co se týče Tvýho postu teď, mě je jedno jestli jsi v AT, vždyť jsem psal že tu nehraju. Mě jde jen o to, abych ukázal, kdo doopravdy jsi a co všem hulíš do hlavy. Nic víc. :)

Tak ty trpíš alzheimerem?
Tvoje první žádost
Tvoje druhá žádost

CzSK wrote:
furt jsem toho názoru, že jsi vymaštěnej.

A já jsem toho názoru, že tyhle kecy okolo mě 98% hráčů vůbec nezajímají a je jim to takzvaně "u prdele" :)

A další:
Image

N|M.CzSK
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 11:56:35 
'Hunter'
'Hunter'

Udělal jsem chybu - nepamatuji si co se tu vše dělo takže alzheimera si nech pro sebe když ani nevíš kdo jsi.

No, hráče to zajímá, to si jen ty "myslíš". :)
A dělej, dej sem tu svojí občanku a neodcházej furt od témy.

Každopádně mám ještě je dost dobrý důkaz. Podívej se na tu třídní fotku a na sebe. Pak se podívej na svůj nick - totální shodnost. :D

Last edited by CzSK on Tue 27. Aug 2013 12:02:21, edited 1 time in total.

EpicFish
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 12:01:35 
'Hunter'
'Hunter'

CzSK wrote:
Udělal jsem chybu - nepamatuji si co se tu vše dělo takže alzheimera si nech pro sebe když ani nevíš kdo jsi.

No, hráče to zajímá, to si jen ty "myslíš". :)
A dělej, dej sem tu svojí občanku a neodcházej furt od témy.

Proč bych tu měl dávat svůj státní doklad? To nevíš, že je to nezákonné? (jistě, už čekám kecy kolem toho..)
Ikdybych tu dal svojí fotku (někteří jí již viděli), tak bys psal, že to nejsem já a bůhví co..

Vezmi to z opačného kontextu.
Kdyby jsi měl pravdu a mě by bylo jak ty tvrdíš 15, co by se změnilo? Nic. Ty by sis akorát namastil svoje EGO.. Chovám se pořád stejně, píšu stejně, programuju stejně, atd..

Můžeme se tu dohadovat dokola jako malé děti, kteří chtějí mít poslední slovo a pravdu. Pokud nepředložíš nějaký pádný důkaz tak už nemám důvod s tebou skákat dokola kolem horké kaše..

Vše co jsem chtěl napsat tak jsem napsal.. Tečka.

A další:
Image

N|M.CzSK
PostPosted: Tue 27. Aug 2013 12:05:04 
'Hunter'
'Hunter'

Prej státní doklad. Je to Tvůj doklad a Ty ho sem vložit můžeš ale nedáš ho sem, protože žádný nemáš a pokud máš, je tam ta držka co je na třídní fotce.
Kdyby, přesně tak. Už to tady je, ptáš se mě co kdybych měl pravdu. Takže na tom něco je.
Vše by zůstalo stejný, i moje EGO. ALE konečně by všichni viděli, co jsi za lháře a vymaštěnce. A důkaz jsem předložil, výše edit.

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 5  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]