Author |
Message |
Frotto
|
Posted: Mon 19. Aug 2013 0:28:34 |
|
offline |
Nováček |
|
|
O mně Jméno: Petr Příjmení:Jirásek Přezdívka/Nick: Pinďas Jak jsem k nicku přišel: ke FroTTo od kapesníků, ke FroT - jsem si chtěl zkrátit jméno Věk: 13 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) nechci zveřejňovat Zájmy: PC, floorball Sex. orientace: Hetero Závislosti:
Nesnáším: úklid Mám rád: sedět u kompu Můj životní cíl: Nemám Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Zelená Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) Demi Lovato Oblíbený žánr: ---- Oblíbená hra: Mta, Far Cry 3 Oblíbený film/seriál: ComeBack, Helena, Sígři ve výslužbě Oblíbené místo: domov Oblíbené jídlo: Špagety Oblíbená kniha: žádná, nerad čtu Oblíbený herní žánr: Strategie Oblíbený tvůrce her: Electronic Arts PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) PC Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Windows 7 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): [DM] Sealine ft. NitroN - Impel Down Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) nic, jsem noob Oblíbený klan: N|M MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: nikoho Koho obdivuji: F3ar.. Problém? Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: campeři - serou všechny... Můj oblíbený klan: N|M Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: nikam.. momentálně jsem v N|M Moje cíle na MSHost.cz: nechápu otázku Závěr Vzkaz ostatním:jsem aktivní hráč
___________________ Všechny moje historické klany: -sG- : zrušen server F*C - MNO, nebudu ani řikat... FK|~ : mám dojem že ho zrušili? oS/ : odstoupil jsem N|M : Jsem v clanu N|M.FroT
|
|
Top |
|