Map name: [DD] Cheetah party
Map author: M4.S3c0nD
Spawnpoints: 32
Download: http://uloz.to/x11yHbk/dd-cheetahpartybymrsecond-zipDescription: Takže dnes jsem se dost nudil , a tak jsem udělal tuto mapku. Dal jsem jí název Cheetah party , protože mi to ale fakt jen málo připomíná párty. Mapa je rozdělena na "hlavní" cestu a "vedlejší". Hlavní je ta , na které je nitro, ostatní jsou ty nižší. Na screenu je nitro a fix , já jsem ale fix oddělal , protože po té cestě jezdíte vlastně pořád. Opravu najdete buďto v "Kostcce", a nebo skokem na loop, ze kterého se dostanete jumpem.
Screens/Video:1. Plošina na které můžete dělat derby , nebo si jen jít pro nitro.2. Cesta do plošiny. Prostřední cesta je znížená.3. Další cesta , kde je 6.spawn pointů4. "Hlavní silnice" , neboli střed křižovatky.5. Kostka , kde je fix + nitro.6. Další cesta , můžete je objet , nebo si vzít nitro a jet po rozbitných deskách.7. Hvězda , vločka , panák. Sem míří cesta z obr. 68. Pokud pojedete jen po "hlavní" , tak dorazíte sem. - Cesta směrem nahoru míří k (viz)obr. 99. Skočení na skok na loop 10. Dopadnete na křivou cestu(loop) , a máte fix !