It is currently Fri 01. Nov 2024 4:22:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 2  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message

HomelessUkulele81
PostPosted: Tue 13. Nov 2012 12:32:29 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $364 887
Máslo, ale pochop že když někdo dostane ban neprávem musí se nějak hájit, a v tu chvíli ho asi nenapadlo nic jinýho, než dát Alt-TAB a napsat něco na způsob "Máslo proč jsi mi dal ban?"
Chtěl bych vidět TEBE na jeho místě, jak bys zareagoval TY!!!...
Jinak on za to prostě nemůže!, že MS APP je bugnutá - a místo jednoho řádku to naspamuje 20x - vždyť to je nespravedlivé za to dávat BANy, když ta APP je k účelu chatovat aniž bys nebyl v MTA(je na foru volně ke stažení)- je prostě k tomuto používání určená - tak proč za to ku*va ban?!
Že se to takhle buglo není jeho chybou a neměl za to dostat ban!!!
Ještě když normálně ve hře je ten spam celý pos*aný jednou ti to hodí na 3 min chat-ban(teď norm. v MTA) a pak tě to po 10ti min. ani neunmutne - no co to to je za systém?? Tak proč nezajít na MS APP a nenapsat tam(když je volně šířitelná a je to k tomu aby se přez ní chatovalo)???? [mimochodem mě to píše nějakej error při zapnutí té APP takže mi nejde...]
Ale tohle už Máslo prostě PŘEHNAL !!!
Na tom serveru se tam chová jak největší KING, že je admin - dělá ze sebe profíka - mluví spisovně( spisovně?-dobře to chápu), ale dělat ze sebe takého borce - že "né prostě já sem tu král mě budete poslouchat a dělat vše podle mě, a já vás za to budu posrávat banem a podobnými nespravedlnostmi" TO TEDA JAKO FAKT UŽ NENÍ VŮBEC NORMÁLNÍ, TEN MrRozmázléMáslo se chová jak budoucí prezident nebo kdo... Dělá si co chce, a PROSTĚ NE - NEUZNÁ CHYBU...!!!
:evil: :wtf: :think: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Tohle by se mělo řešit! Takže se dotoho dejte, protože jestli tohle necháte jen tak a bude s tím žít dál - na vašom srveru zbydou jen POLÁCI, NĚJAKEJ TEN pod*lanej TURK, přesně jako na SMT (když bude MrMásílko rozdávat bany každému druhému ještě tomu víc dopomůže) - JÁ BYCH TO VZAL ZA ÚVAHU !!! Nevím jak vy, ale já mám svůj názor ten ŽE JE TO
NESPRAVEDLIVÉ nýst vyhazov ze serveru za chybu jiného člověka - v té poje*ané aplikaci !!! :thumbdown: :thumbdown:
:thumbdown: :evil: :wave: :thumbdown: :thumbdown:

My evolution: {LoS}, [WayDC], [SCM], TPT|, [SDC], DxT|, KisS|, NMW., KisS|, =FoX=, =BOSS=, =FoX=, PSH 4ever
Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.

HomelessUkulele81
PostPosted: Tue 13. Nov 2012 12:40:24 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $364 887
MrM4sl0 wrote:
Sám chtěl BAN 4VER (má ho mít ;))

Tak teď si to přečti, a řekni myslíš ŽE BY KU*VA CHTĚL BAN A PAK BY TO TU ŘEŠIL??? Já myslím že ne - SPERM žádnou takovou blbost (že chce ban) NEŘEKL - tak co to tu do háje zase kecáš????

My evolution: {LoS}, [WayDC], [SCM], TPT|, [SDC], DxT|, KisS|, NMW., KisS|, =FoX=, =BOSS=, =FoX=, PSH 4ever
Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.

PostPosted: Tue 13. Nov 2012 14:25:34 
'Mower'
'Mower'

vdaka drift :D :D :D
aspon ty stojis za mnou...
a k maslu sa radsej uz vyjadrovat nebudem...(nemam nato nervy)

PS. pre ostatnych normalnych hracov: na miki serveri sa rozrasta poriadna korupcia. bud sa to vyriesi odobratim prav niektorym nespravodlivym
adminom(nebudem menovat-kazdy asi uz vie koho mam na mysli), alebo sa musite zmierit s tym ze budete mat bany za kazdu malickost. :cry: :cry:

Te[A]
PostPosted: Tue 13. Nov 2012 15:01:09 
'Sultan'
'Sultan'

Cash: $217 767
MrM4sl0 wrote:
Velmi velmi hezky napsané nerozeznám větu od věty.

BASSi:
Ke komu sůhlasíš ?
Jojo vyjádřil jsem se ;)

Oh sorry to som tam nenapísal.

S tebov Maslo ;)

SiFucz*
PostPosted: Tue 13. Nov 2012 19:14:06 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $314 822
ja sčasti súhlasím s Maslom a s časti so Sperma ....Mal by som aj foto dôkaz ohľadom Spamovania cez MS-APP , no pritom ako to prebiehalo si myslim žeby v zlomku sekundy by stihol naspamovať 20 riadkov toho istého -.- ........ Sperma ohľadom tej AKTIVITY Adminov všichni čo dali NE chcú alebo chceli do Admin Teamu a taktiež ADMINY niesu na PC 24h denne 7 dní v týždni .... Väčšina z nás má viac ako 15 rokov a Stredná Škola není ľahká .....a neviem čo máte proti POlakom a Nemcom ... niekedy majú viac rozumu ako niektorý .....a chcel by som vidieť akoby si ty začal hrať na SMT spolu z Turkami a pod. ....

Login Panel byl kompletně předělán. Není zde žádné nepotřebné pozadí a bug s kamerou která někdy byla namířena na jiného hráče ikdyž jste byli naživu byl opraven.

Image

Image

PostPosted: Wed 14. Nov 2012 16:43:21 
'Mower'
'Mower'

SiFucz wrote:
ja sčasti súhlasím s Maslom a s časti so Sperma ....Mal by som aj foto dôkaz ohľadom Spamovania cez MS-APP , no pritom ako to prebiehalo si myslim žeby v zlomku sekundy by stihol naspamovať 20 riadkov toho istého -.- ........ Sperma ohľadom tej AKTIVITY Adminov všichni čo dali NE chcú alebo chceli do Admin Teamu a taktiež ADMINY niesu na PC 24h denne 7 dní v týždni .... Väčšina z nás má viac ako 15 rokov a Stredná Škola není ľahká .....a neviem čo máte proti POlakom a Nemcom ... niekedy majú viac rozumu ako niektorý .....a chcel by som vidieť akoby si ty začal hrať na SMT spolu z Turkami a pod. ....

velmi pekne vyjadrenie sifucz :) :) :) :)

na smt po anglicky sa dorozumies :think: :think:
PS. bodaj by bolo takych ako si ti viac :? :? :?

PostPosted: Sat 17. Nov 2012 14:37:49 
'Monster Truck'
'Monster Truck'

Máslo - jestli máš někoho zabanovat , maximálně mikiho ! (Což je totální kravina viď ?) Spam byl úmyslný ? Aplikace je bugnutá , a jestli banuješ za chybu co sám nemůže , tak jsi boss. Samozdřejmně jestli to bylo úmyslný tak je to jina vec, to jo , ..

15 rokov a SŠ není lahka ? :lol: Potom proč jste žádali o AP.. 30 adminu 5 aktivnich, na SŠ se nevymlouvejte..

SiFucz*
PostPosted: Tue 20. Nov 2012 19:46:44 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $314 822
no nevím k čemu sa smeješ každá SŠ není ľahka a navíc sem na internáte kde zatím nemám schopní ani PC ani NTB na rozbehnutiie MTA . Iný zas chodia do práce a práve TEBA by som chcel vidieť ako by si v práci zapol MTA a hral by si ..... a Žádali sme o AP proto no ... ja sem o AP žádal už len preto lebo MIKI DD byl celkem k HOVNU .. čo je aj teraz ale ne až tak .. no len keby sa o neho staral aspoň JEDEN z Hl.Adminov tak by sa zlepšíla návštevnosť servera už niektorý s SMT a pod. tam začínaju hrať ja hraju DD snažím sa dodávať mapy na MIKI a pod.

Login Panel byl kompletně předělán. Není zde žádné nepotřebné pozadí a bug s kamerou která někdy byla namířena na jiného hráče ikdyž jste byli naživu byl opraven.

Image

Image

EpicFish
PostPosted: Sun 25. Nov 2012 14:31:03 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $1 043 213
Už je z toho offtopic, :arrow: LOCK

Důvod "demence" může dát jen opravdový "dement". Sulfan
este bi som dodal ze som uspesne smaturuval so slovencini. Sused_Karol

A další:
Spoiler: show
Image

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 2  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]