(X-3)Cpt.Branik FunDD 1.12.2012 čas niečo medzi 17:00-18:00 Vec: Zdravím Vás nadšenci MTA. Tak ako podaktorý, aj ja som zažil nepeknú situáciu na serveri o ktorú by som sa s Vami chcel podeliť. Nejde o nič vážne, nedostali sme ani ban, čo považujem za dôležité. Avšak môj najväčší problém je s hráčom, adminom ktorý má nick Maslo. Jeho správanie je pohoršujúce. Ja a ešte nemenovaný hráč, ktorého nechcem do toho zapájať sme boli takzvane kicknutý, zabitý počas hry. Išlo o nedorozumenie zo strany hore menovaného administrátora. V prvej chvíli som nevedel o čo ide, až po tom na otázku čo sa to stalo mi admin odpovedal že kempíme. Na to som mu vysvetlil danú situáciu, že dôvod prečo sme sa tam nachádzali bol jednoznačný, išli sme zabiť hráča a opraviť si auto spolu s nitrom. Na to som dostal odpoveď že auto sa dalo vymeniť aj bližšie. Stále po niekoľko násobnom pokuse o vysvetlenie, adminovi unikal zmysel toho prečo sme tam boli a to bolo že sme tam šli zabiť hráča. Je to mapa ako každá iná, nepoužívali sme ani bug ani nič iné, to že sme sa nachádzali v pohybe, mimo väčšej skupiny krvopotne sa zabijajúcich hráčov, si myslím že neznamená že kempíme. Kempiť, tento výkon beriem ako starý hráč CoD, administrátor a ako zakladateľ klanu ktorý používam takmer v každej hre, že hráč sa dopúšťa kempenia v tej chvíli, keď sa ukrýva a čaká na zjednodušenú situáciu aby mohol atakovať útočníka. Automaticky keď sa hráč nachádza v pohybe, a prenasleduje protivníka je irelevantné aby "skúsený" hráč, administrátor Maslo mohol povedať na mňa a kolegu s ktorým som hral že sme kemperi. Túto hru nehrávam pre body, pre víťazstva, ale hrávam túto hru predovšetkým pre to aby som sa zabavil, aby bola sranda. Som pracujúci človek s trošku vyšším vekom oproti ostatným, ale myslím že to nie je problém. Preto keď mám čas a nevenujem sa rodine a práci, sem tam skočím na FunDD server, je to predsa aj v názve Fun- zábava. Jeho správanie a prezentácia administrátorov je na uváženie, nejde mi o očierňovanie jeho mena, ale o spravodlivosť. Preto žiadam o verejné ospravedlnenie od daného administratóra, Masla, a poučenie ho o tom čo znamená výkon kempiť. Touto sťažnosťou žiadam kompetentných o prešetrenie situácie a zváženie či je Maslo, vhodný kandidát na post administratóra. Za korektné vybavenie mojej sťažnosti Vám vopred ďakujem. S pozdravom Branislav F. alias (X-3)Cpt.Branik
|