Je nutné si uvědomit, že tu pořád jde o mute na 1 hodinu. Takže bych to rozhodně neviděl na odebrání práv.
Chtělo by to screeny z předešlé konverzace, ale pokud Ryder nadával - to si myslím, že jo, protože přece jenom musel mít Deer nějaký důvod. Když jsem na serveru, tak taky nadává, ale stačí mu napsat ať se uklidní a je v klidu (To platí u mě a nevím jak se chová k ostatním). Někteří admini to řeší, že člověka napomenou a pokud nedá pokoj, tak potom trestají.
Mokrajn wrote:
Zas tak bych tuhle situaci nehrotil. Ryder je problémový typ to víme všichni a i kdyby Deer udělal chybu (podle toho jak to tu čtu, tak neudělal) tak dostane maximálně od Netahla 'Ty Ty Ty'
A co by jsi na mém místě udělal ty?
Sundal mu lvl nebo práva za přehnané mute?
Jediné co se mi zdá na této stížnosti pravdivé, tak je to, že rozhodně neměl dávat mute na tak dlouho. Ale za to mu nemohu udělit trest nebo snad ano? - Délka trestu je na administrátorovi. Podle mě tato délka vyplývá z toho, že Deer už se nechtěl hádat (o5 měl dát menší trest a kdyby Ryder po ukončení trestu pokračoval, tak ho zabanovat z důvodem nadávání, provokace).
Neřešte tu setování map. Setování je na administrátorovi. Měl by setovat, ale není to jeho povinnost. Pokud chcete mapu, která se hrála před chvílí nebo se hraje prakticky v jednom kuse, tak souhlasím s Deerem, že nesetuje.
Stížnosti
zamítám - jediné co Deerovi mohu vytknout tak je ať nenadává a jde příkladem. A krotí se v trestech. - Pro ty, co si myslí, že ho nepotrestám jen kvůli tomu, že je v Black::., tak to je úplný nesmysl.
NIKDY JSEM NIC TAKOVÉHO NEUDĚLAL A DĚLAT NEBUDU!!.
Lock