It is currently Tue 26. Nov 2024 13:35:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message

SparkleZ
PostPosted: Mon 24. Jun 2013 12:07:49 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Cash: $6 054
Sútaž trvá už iba 6hodín

DeadBlack::.MaN
PostPosted: Mon 24. Jun 2013 14:53:25 
'Tractor'
'Tractor'

Cash: $3 674 872
mno dneska po brku ma trkol jeden bomba napad (teda aspon pre mna) islo by snad o toto: vybral by som si ludi ktory by ma nasledne ehm hehe :D MAUAHAHAHAHAH :twisted:

ne joke.. :D

ide o toto :D

ako to bolo davnejsie na smt teda co si ja pametam islo by vlastne o global teamchat.. proste das Y + + a pises do globalu v teame podla mna celkom cool napad ne ? :D
viete ked je niekto na fundd (alebo iny server) a vy ste na dm (alebo iny server) (samozrejme nie dva tie iste) a ani jeden necete leavnut a prist k tomu druhemu a chcete si pokecat o debilinach typu "aaa ja som sa vcera urobil snad osem kraaat" alebo nieco vaznejsie typu "vcera som spachal trojnasobnu vrazdu ale nikto o tom nesmie vediet" tak preco by ste to maly riesit tak aby to kazdy videl ? takto si pokecate medzi servermi v teame nikto to nebude vidiet a seci budu spokojny

viem ze som pan nemusite tlieskat :D na pozitivne ohlasy som uz zvyknuty :thumbup: :thumbup: :clap: xD

PostPosted: Mon 24. Jun 2013 15:59:46 
'Tractor'
'Tractor'

Na DM serveru bych přidal kupování map...
Protože Neaktivita adminů stoupá

PostPosted: Mon 24. Jun 2013 16:05:46 
'Monster Truck'
'Monster Truck'

Vytvořit map uploader, tester, mega update s jeste lepsim shooterem nez na ffs, a pak to co psal stylko. A potom KdoNadavaMikimuTenVyhraje (KNMTV) , co by tomu kdo nevic vynada mikimu ten vyhraje AP lvl 4 a plny pristup na MSHost.cz

Takových věcí se nedočkáme, takže.. :D

Quote:
podařilo vyfiltrovat tzv. děti ( pod 15 let).

Coze ? Deti jsou pod 18. Jestli tak co ses zdali je ti 15 16 17 ? Mutant ditete a dospeleho ? :mrgreen:
A navíc, nevím zda tu hrají zrovna ti ultra nejchytřejší, jelikož otázky by byly o vědomostech.

Jinak stylko, výborné pro mikiho nezrealizovatelné nápady. Sorry, jsi čaroděj stylko. :D

SparkleZ
PostPosted: Mon 24. Jun 2013 18:04:01 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Máte čas do 18:10 .Urýchlim to

SparkleZ
PostPosted: Mon 24. Jun 2013 18:12:07 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Tak vyhráva príspevok : (spoiler)

Spoiler: show
mno dneska po brku ma trkol jeden bomba napad (teda aspon pre mna) islo by snad o toto: vybral by som si ludi ktory by ma nasledne ehm hehe MAUAHAHAHAHAH

ne joke..

ide o toto

ako to bolo davnejsie na smt teda co si ja pametam islo by vlastne o global teamchat.. proste das Y + + a pises do globalu v teame podla mna celkom cool napad ne ?
viete ked je niekto na fundd (alebo iny server) a vy ste na dm (alebo iny server) (samozrejme nie dva tie iste) a ani jeden necete leavnut a prist k tomu druhemu a chcete si pokecat o debilinach typu "aaa ja som sa vcera urobil snad osem kraaat" alebo nieco vaznejsie typu "vcera som spachal trojnasobnu vrazdu ale nikto o tom nesmie vediet" tak preco by ste to maly riesit tak aby to kazdy videl ? takto si pokecate medzi servermi v teame nikto to nebude vidiet a seci budu spokojny

viem ze som pan nemusite tlieskat na pozitivne ohlasy som uz zvyknuty xD

Od : (spoiler)

Spoiler: show
Dédman (Honimír) (Deadik)

Výhru mu dám ked ho stretnem na servery.Tešte sa na dalšiu sútaž.

Image

Image

Lock please

Post new topic  Topic locked   Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]