Author |
Message |
1MenuX1
|
Posted: Tue 12. Jun 2012 20:30:38 |
|
offline |
'Hotring Racer' |
|
|
Joined: Fri 25. May 2012 21:38:18 Posts: 350 Location: Jihomoravský kraj
|
Mám návrh:
Ve foru jak vidim neni kde diskutovat o jinych nez danych vecech.Navrhuji novou sekci Diskuze.Co vy na to?
___________________Now I in Clan DxT|
|
|
Top |
|
Drifty
|
Posted: Wed 13. Jun 2012 3:51:20 |
|
offline |
'Elegy' |
|
|
Ahoj, Rád bych tu napsal můj názor na diskuzi. To co jsi udělal CzSk, bych řekl že je totální blbost, a pochybuji že to myslel takhle. Jeden příspěvek a teď hurá můžete se tam jít poprat o různé témata, jedno přes druhé.
Když jsem viděl tento příspěvek, jak zlepšit fórum, tak bych to viděl trochu jinak. A to, založit úplně novou sekci, s názvem dejme tomu... Volný pokec. Ve které by si každý mohl vytvořit svůj příspěvek s daným tématem, ve kterém by mohli hráči diskutovat dále. Doufám že mě chápeš, další věc co by mohla oživit fórum zajímavýma debaty.
A dále bych chtěl narazit na Slovní fotbal, který probíhá zde na fórku. Tedy můj názor, je to příspěvek které nemá žádné využití, být po mém tak už je dávno pryč, k čemu tady vlastně je? Pouze k spamování. Ale do toho já nemám co mluvit, čistě můj názor. Jenom bych to tady chtěl pomoct zavést do pořádného chodu.
S pozdravem Drifty.
___________________ [DM] Drifty v.1 - Ready To Start = 100% [DM] Drifty ft. Tox_X-_-TropiC ExperimenT-_- = 100%
|
|
Top |
|
CzSK
N|M.CzSK
|
Posted: Wed 13. Jun 2012 13:48:12 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Wed 21. Mar 2012 18:05:13 Posts: 882 Location: Praha
|
S prvním bodem bych i souhlasil,ale tohle by se muselo udělat přes mikiho.Druhý bod(slovní fotbal) nechám tak jak je,slouží aspoň k nějaké aktivitě členů,kteří jsem jdou třeba jen kvůli zábavě,časem mohou narazit na jiné témata a tím se zapojit do celého fóra.
|
1MenuX1
|
Posted: Sun 17. Jun 2012 22:27:13 |
|
offline |
'Hotring Racer' |
|
|
Joined: Fri 25. May 2012 21:38:18 Posts: 350 Location: Jihomoravský kraj
|
Prosím o LOCK.