Dobrý den. Tak tedy, zde máte sestavenou osnovu.
Nick hráče: Black.::Baw[As]
Server na kterém se to stalo: Fun Destruction Derby
Datum a čas kdy se to odehrálo: Kolem 21:00
Co dotyčný udělal(jaké pravidlo/a porušil): No, konkrétně si nejsem zcela jistý jestli to bylo pravidlo ale nejspíše ne. Stalo se to, že jsem se obyčejně připojil na server abych si zahrál po dlouhé době nějakou Fun Destruction Derby (Dále jen FunDD) mapu. No a jak asi možná všichni víte, že když se připojíte na server, tak se Vám začnou stahovat věci ze serveru. Mezi ně patří "Scripty, mapy" a tak dále.... No a asi po půl minutě jsem dostal kick ze serveru z důvodu "Fix ping". Ano, přiznávám že jsem měl větší ping než normálně ale to bylo z důvodu že jsem stahoval. Jinak mám ping naprosto v pořádku. No, a tak se připojím znova a napíšu tomu adminovi tohle:" Poslyš, ty mí píšeš ať si "fixnu" ping ale řekni mi, jak si ho mám "fixnout" když stahuji" a on na to následně odepsal:" OMG tak buď stahuj nebo hraj". Ano, možná Vám tato věta moc nejde do hlavy stejně jako mě. Jak mám asi hrát když se mi stahují soubory co jsou na serveru? Tak jsem dostal další kick. A nejvíce mi na tom vadí to, že mě ten dotyčný ani neupozornil na vysoký ping, což bych řek že se asi má.
Screen po případě svědci(minimálně dva): Svědci jsou: SULFANcz a Pixel. (PS: Nejsem si úplně jist, jestli se Pixel nacházel v tu dobu na serveru ale myslím si že ano.)
Já tedy doufám, že jsem Vám "neužral" moc času čtením téhle stížnosti a doufám, že ji nenecháte ladem
Děkuji
S pozdravem PhoFe za klan -LaB-