It is currently Sat 23. Nov 2024 15:45:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum outline

Click here to view the outline that you need to follow when creating new topic.

Post new topic  Topic locked   Page 1 of 2  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message

MedoJed|ExD|
 Post subject: ExD|
PostPosted: Tue 08. Dec 2015 22:17:55 
'Mower'
'Mower'

Cash: $38 999
Upřímně, čekal jsem, že to uděláš dřív Moki, ale překvapil si. Za tu dobu co jsem tu vedl klan, tak jsem opravdu poznal, demenci A-T. Příjde hlupák jménem Erosion, a řekne že jsem se tu chtěl vybrečet, ale ne, ja tu chci napsat tu smutnou pravdu.

Spousta lidí mi říkala, jakej jsme noob klan atd. Jenže my jsme něčeho dosáhli, něčeho, co si jen tak někdo nevšimne. Nebyli jsme top clan v skillech atd. A? Díky tomuhle klanu, jsem poznal to, co jsem (ne)chtěl. Sem tam jsem si všímal jak se klany ruší, jak někdo žádá o Unban.. K čemu mu to sakra je? Vždyť tady ty admini nehrajou pro zábavu, ale proto aby někomu dali ban a akorát ho vytočili. A v tom je ten háček. Mshost jde pomalu a jistě do sraček, proč? Situace je taková jak jsem napsal. Tímhle přístupem akorát strácíte a budete strácet lidi. Většina lidí teď hraje na ffs, a co jsem s nimi mluvil, nelitují toho, a ani se jím nedivím. FFS je opravdu dobrá komunita, a tohle? Tohle je komunita o ničem. Max. tak na DM si s někým pokecáš aniž by si dostal ban/kick/mute.
No jenže v tu najednou dostal ban hráč "mikihobot". A tady to začlo. Jelikož jsem jeho nejlepší takzv. BFF, tak jste to hodili na mě. No a tady to začlo, viděli jste šanci že můžeš smazat ExD tak jako to bylo s hyenami. A to mě dnes dostalo, na kolena. Brekem? Právě naopak, tohle všechno, se dalo zjistit za pouhé 2 roky hraní. když jsem tu začínal, tak sem si říkal že mě to tu bavit nebude, ale chytlo mě to. Jenže v tu dobu kdy se ExD založilo, jsem viděl jen a jen napomáhání k tomu aby se nám zrušil. Proč ? To jste mi řekli tím že ,,CL je debil" really? Jako faaakt? Bez vás bych to nevěděl. Jenže neže něco napíšete, tak se nad tím zamyslete. Říkáte mi tady jak jsem stupidní, že napomáhám mikiho, jenže na svojí obranu to tu budu opakovat, já nikomu, nikdy nepomohl. A ten screen? Pff. Ten screen je jen pro srandu králíkům, protože až obnovím historii, jestli to jde, tak vám ukážu že tam bylo úplně něco jiného než vy si myslíte. Je super, že jsem dostal ban i na fóru za demenci. Mno supeeer :DD. Asi takhle, nedivím se těm zabanovaným, a ani těm nezabanovaným. Protože ti nezabanovaní poznají, co je teprve čeká. Byl jsem u založení i u zrušení, a můžu na to říct jen jedno. Já jsem možná ubohej, ale když mi admin lvl 5 řekne to co dneska.. Tak nebudu komentovat.

You can delete our clan, but you cant delete our family

12.10 - 8.12
Psal jsem já, Traktotank. Btw. účet (oba) má ExtriteD. tak aby se taky nedočkal banu za demenci..

Black::.Buke
 Post subject: Re: ExD|
PostPosted: Tue 08. Dec 2015 22:22:58 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $21 907 885
Situace je vážná, ba i kritická :clap: :wave:

Image

Spoiler: show
Image

Image

MedoJed|ExD|
PostPosted: Tue 08. Dec 2015 22:29:27 
'Mower'
'Mower'

Buke wrote:
Situace je vážná, ba i kritická :clap: :wave:

Nemá cenu, se na takovou dementní odpověď vyjadřovat slušně ani mi to nestojí za to být sprostej

Black::.Buke
PostPosted: Tue 08. Dec 2015 23:33:17 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $21 907 885
No, co by si čekal... Přijde mi to jako vylévání srdíčka a zbytečný topic, kterým jen porušuješ pravidla.

A3) Než cokoliv napíšete, zkontrolujte si správnou sekci a váš text. (viz. sekce / osnova)
A7) Je přísně zakázáno odkazovat na:
(i) Jakékoliv konkurenční portály/servery

Jedojed wrote:
Upřímně, čekal jsem, že to uděláš dřív Moki

Příště si prvně zjisti, kdo ti vůbec ten klan smazal a neobviňuj někoho jiného.

Image

Spoiler: show
Image

Image

-HF-Erosion
PostPosted: Tue 08. Dec 2015 23:49:57 
'Hunter'
'Hunter'

Admin Level: 3
Cash: $3 136 695
Já už se lekl, že to chcete hned obnovovat, uf...

Krom toho, to smazání nad vámi viselo hodně dlouho, protože to, co jste předváděli na serveru nemá obdoby. Neustálý provokování a úrážky v team-chatu (ty, Extrited, Matty), pak i nadávky v klasickým chatu (třeba Tony) a mohl bych pokračovat. Ještě jsme byli hodní, že jsme vás nechali tak dlouho. A to srovnání s Hyenama... No ne asi, když se chovali úplně stejně jako vy.

Btw.: Možná jsem hlupák, ale vím, že se píše "ztrácet" a né "strácet". :clap: :wave:

Image

www.have-fun.clanweb.eu

{R}!val
PostPosted: Wed 09. Dec 2015 0:45:05 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $101 377 655
Smutný to příběh, jak děti jsou závislí, ale zas co od vás čekat... To že admini jsou ko*oti, zm*di, pí*i atd.. Jak jste nejednou psali jako klan, tak o tom ani slovo už nepadne...
Ano, souhlasím s tebou Erosion je opravdoví debil ! A co si dokázal v životě ty, že si na něj otvíráš hubu ? Víš o něm něco ? Krom že je to pí*a zm*d atd... ? Já o něm vím, že má víc rozumu než ten váš dětsky spolek kočičích pracek... A i bez urážek, jak vy máte ve zvyku, tak dokáže situaci vyřešit normálně i bez nadávek a tupých posměšků.
Jedojed wrote:
a řekne že jsem se tu chtěl vybrečet, ale ne, ja tu chci napsat tu smutnou pravdu.

Ach bože... Co na tohle říct... Snad jen to když už si tady vyléváš své srdíčko, aby si se držel osnov...

MedoJed|ExD|
PostPosted: Wed 09. Dec 2015 8:22:16 
'Mower'
'Mower'

Buke wrote:
No, co by si čekal... Přijde mi to jako vylévání srdíčka a zbytečný topic, kterým jen porušuješ pravidla.

A3) Než cokoliv napíšete, zkontrolujte si správnou sekci a váš text. (viz. sekce / osnova)
A7) Je přísně zakázáno odkazovat na:
(i) Jakékoliv konkurenční portály/servery

Jedojed wrote:
Upřímně, čekal jsem, že to uděláš dřív Moki

Příště si prvně zjisti, kdo ti vůbec ten klan smazal a neobviňuj někoho jiného.

No co už ban už mám :-D

DemiGod wrote:
Smutný to příběh, jak děti jsou závislí, ale zas co od vás čekat... To že admini jsou ko*oti, zm*di, pí*i atd.. Jak jste nejednou psali jako klan, tak o tom ani slovo už nepadne...
Ano, souhlasím s tebou Erosion je opravdoví debil ! A co si dokázal v životě ty, že si na něj otvíráš hubu ? Víš o něm něco ? Krom že je to pí*a zm*d atd... ? Já o něm vím, že má víc rozumu než ten váš dětsky spolek kočičích pracek... A i bez urážek, jak vy máte ve zvyku, tak dokáže situaci vyřešit normálně i bez nadávek a tupých posměšků.
Jedojed wrote:
a řekne že jsem se tu chtěl vybrečet, ale ne, ja tu chci napsat tu smutnou pravdu.

Ach bože... Co na tohle říct... Snad jen to když už si tady vyléváš své srdíčko, aby si se držel osnov...

Tak na tohle mi to osnovu udělej :crazy: . Pokud vím , tak jsem tam nic takového nepsal o tom ze by jste byli to co si tam vypsal. A ze jsem Dítě ? No a ? Takže když jsem Dítě Já jsou děti celej clan? No.. Tak to jsi vedle :-D Ano musel jsem si tu výlet srdíčko protože proste už mi to nedalo :-D A další , ty jsi myslíš že jsem nějaký závislak ? Podle čeho to usuzujes? Viděl si mě 3x ve hře a hned jsem no-lifer ? Dobry :clap:

Black::.Ru1n
PostPosted: Wed 09. Dec 2015 11:27:36 
VIP
'Super GT'
'Super GT'

Cash: $1 302 768
s nadávkama nemám nic společnýho , občas sem tam ano ale řeknete mi kdo si psal sproště do chatu ... Každej

Image

-HF-Erosion
PostPosted: Wed 09. Dec 2015 13:16:22 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $3 136 695
Pokud tohle není žádost o klan nebo nějakou změnu, tak to tady nemá co dělat. Pokud tohle má být nějaká stížnost, tak na to máme taky sekci a pokud ani to, tak se zkus podívat na sekci "Obecné" a pod tím si přečíst, že tam mají být "Veškeré informace, pravidla, zábava a jiné"

Image

www.have-fun.clanweb.eu

-HF-KuDeR
PostPosted: Wed 09. Dec 2015 17:01:11 
'Mr. Whoopee'
'Mr. Whoopee'

Cash: $2 850 141
Trakto na Mshoste hrá velmi vela ludí, no a len zlomok z nich dostáva často BAN alebo nejaký iný trest (mute,kick). Teraz si predstav že vela takýchto ludí sa zhlukne v jednom klane (EXD) čo myslíš že sa stane, hneď alebo časom ako sa to stalo vo vašom prípade? Keby ste sa správali ako ludia a nie ako deti, ktoré vedia len nadávať a osočovať a za všetko viniť druhých nič by sa nestalo, a netvrď mi opak pretože ste v klane mali také schvosty menovať nebudem, viacerý dostali BAN a na ostatných by došlo časom..

Post new topic  Topic locked   Page 1 of 2  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]