Omlouvám se za spam, ale dával jsem edit a hodilo to new topic.Edit://
Quote:
Nezlobte se , nebo víte co , mě je to vlastně úplně jedno
.. napíšu sem názor co má polovina hráčů co hrají na vašem serveru , přesně kecy mají admini co na server přijdou jednou do týdne . servery začínají být zanedbávané jak nevím co . a do toho ještě polovina adminu kterým bych do ruky nepůjčil ani klávesnici od pc protože jejich mozek a myšlení je na pěstí , zneužívají práv nebo se na opak nestarají o nic (neříkám všichni , ale je to polovina minimálně) .. A k tomu jejich arogantní a povíšenecké chování že jsou něco víc .. (mluvím tu o situaci i na serveru) .. Takže je mi vážně jedno co za to dostanu .. ale tohle je můj názor , lockněte si klidně žádost nacpěte si jí za triko , a klidně mi dejte ban na foru nebo serveru mě je to už jedno protože ten váš server jde s prominutím do sra*ek .. Díky za přečtení a přeji hezký den .
Tak, tato věta mě opravdu pobavila, neaktivní admini ? Hm, za posledních 14 dní tu nebyl jen ignition, jelikož je na dovolené,
http://mshost.cz/mta/login.php?pg=admins Můžeš se podívat, máš tu i jak dlouho nebyli na serveru, kolik mají odehráno času, jak tak koukám
Tvoje staty nevypadají na to, abys tu dost nahrál a myslíš si, že znáš admin team ? Neznáš, nikdy si nepochopil, jaký oni jsou, to jen, že ti dávají NE k příhlášce, tak se vztekáš a nadáváš na celý admin team, aniž bys věděl, že každý z nich jsou 5x víc aktivnější a 5x lépe vychovaní, než ty. Kdybys me ti dávali "ANO", tak by to bylo samé " Děkuji", "Super admin Team" atd... Prostě nic nevíš a je to znát podle statů, tak se prosímtě uklidni.