Ingnition wrote:
Z toho si nic nedělej. Tohle je novinka na FOXhostu, že nesmíš vůbec nic psát do veřejného chatu
To smí jen FoX, ty můžeš maximálně jen to trapné "gg". Jinak přísný zákaz psát, musíš jen do teamchatu. Tak pozor na to, řekl bych že to chybí v pravidlech ale je to FOXhost, tudíž poslouchej každého pošuka co má před nickem FoX a nebudeš mít problémy...
PS: Poslat někoho do prdele tímhle stylem a ještě veřejně na fóru, jo tomu říkám morálka. Naprostá neúcta k hráčům, jejich podřazování a ponižování. Ano, to vám některým jde opravdu výborně. No nerad vám to připomínám, ale to co dělám FOXhostem serverem jsou hráči. O ničem jiném herní servery nejsou, než o hráčích. A pokud se někdo chová a jedná tímhle způsobem, že už se nesmí ani psát do veřejného chatu, protože to nějakému FoXáku vadí a pokud ho neuposlechneš, tak ho pošleš do prdele, kickneš a kdo ví co ještě, tak to si nemyslím že bude mít příliš dlouhé trvání v tom, aby tenhle server někdy ještě něco znamenal
Je to ale váš server, vaši lidé a vaše volba. Tak či onak přijde na můj příspěvek reakce od místního chytráka, podle kterého jsou všichni blbci a idioti ale s tím už tady tak nějak počítám
Tak čágo!
Ach, další zakomplexovaný panáček. Co vám jebe? Prober se Ingni, já sám se tě zastával, když se do tebe někdo navážel. A teď? Teď tu meleš úplná s prominutím ho*na o FoX..
Takže budeme soudit všechny podle klanu? Aha, dobře, to je vážně k pokukání. Nikdy mě nevadilo, že někdo psal do chatu, jenže ty vlastně vůbec nevíš jak to bylo a snažíš se zviditelnit, znovu se omlouvám, totální sračkou, kterou si napsal.