It is currently Tue 26. Nov 2024 11:25:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 1 of 1  [ 8 posts ] 
Author Message

PostPosted: Tue 30. Jul 2013 23:31:20 
'Hunter'
'Hunter'

Rozhovor s administrátorem Bewasem

K začátku bych se chtěl představit....
Ahojte.. Jmenuji se Jenda, bydlím ve Starém Bydžove, asi 30 Km západně od Hradce Králové, je mi 14 let a ve hře se vystupuji pod jménem Bewas.

Co bych řekl o miki serverech....
Miki server tu, asi už vystupuje přes rok, hraji na tomto úžasném serveru přesně rok, kdy jsem měl 2 dlouhé přestávky, v únoru jsem se stal poprvé administrátorem, při kterém jsem dosáhl 2 lvlu, na začátku dubna mě to přestalo bavit a absolutně jsem skončil s MTA: SA.

Co bych řekl o dni 29.7.2013....
Je to den, co jsem se stal po "2x" administrátorem, jsem za tento den vděční, je to po druhý krát co jsem v náboru prospěl bez jakéhokoliv rozhodnutí: "NE"... Jsem za to vše rád, že mě lidi po tolika měsících ještě znají, dají mi zase ANO a důvěřují mi, abych to už po 2x nepromarnil.

Co se mi líbí na adminování....
Samozřejmý je to, že mě baví pomáhat lidem a poradit jím, pomáhat serveru a starat se o hráče, je to podobné jako u klasických hráčů, ale je tam o trošku více starostí a zodpovědnosti..

Jaký jsem typ člověka....
Jsem pohodář, který nerad dělá problémy, ale ve škole jich mám spoustu s chováním :D, na serveru se tak nechovám, jen ve škole jsem takový blázen, určitě nejsem pesimista, právě že naopak, beru všechno se zábavou a nadhledem.

Co hraji krom MTA....
Hraji World of Tanks, svět tanků je tak trošku moje, spíše mě na tom baví ta realnost. Potom také hraji Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit, kde jsem přestal hrát na jednom z nejznámějších serverů ****, stal jsem se tam též součástí admin teamu, ale pouze jen poradce, mám tam nahráno 1700 hodin za 1 rok a půl s pauzami, takže si myslím, že to je cajk ;)

Jaký mám názor na samostatného mikiho....
Podle mě je to super člověk, též pohodář, obdivuji ho i na to jak je mladý člověk dokázal vytvořit něco tak dokonalého, jako jsou právě miki servery, někteří hráči ho berou za blbce ( jak jsem mohl někdy zahlédnout ), ale to vůbec není pravda, je jen potřeba ho trošku poznal, což se mi podařilo po prvé co jsem vstoupil do admin teamu.

Jaký mám názor na celkový admin team....
Super lidi, jinak to popsat nejde, super se bavíme, jak na serveru, tak na skype, mezi námi žádný problém snad není a v pohodě dokážeme pokecat a schodnout atd...

Čeho bych chtěl dokázat na miki serverech ....
Prvně bych chtěl zpátky 2 lvl a pomáhat více lidem jak na serveru, tak na webu.

Ostatní hobby....
Miluji fotbal, hraji ho asi 8 roků, kde pořád hraji levého obránce, poté mám rád chození ven s kamarády, hrát počítačové hry a dělat weby.

Dodatek....
Jsem rád, že jsem rozhovor mohl poskytnout a že miki souhlasil o těchto rozhovorech, takže budu rád, když si mě někdo přidá na skype a napíše "chtěl bych s tebou udělat rozhovor ."

Rozhovor s bývalým administrátorem CzSk

Ahoj, mohl by ses nám do začátku představit ?
Zdravíčko. Jmenuji se Kuba alias CzSK. Pocházím ze středočeského kraje a bude mi 17. Studuji na SŠ v Praze obor IT (2. ročník). Mezi mé koníčky patří počítač, zrzky, každodenní masturbace a adminování na nejmenovaném Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit serveru.

Co bys řekl celkově o miki serverech, co se ti na něm líbí a nelíbí ?
Začnu tou lehčí otázkou - "Co se mi nelíbí". :D Je to téměř celý AdminTeam až na pár výjímek. Uvedu pouze u jednoho administrátora důvod (není problém i zbytek ale nebudeme přeci dělat rozhovor na několik hodin). Jeho jméno je Root alias kořen. Nelíbí se mi na něm že lže celému AT i serveru a to svým věkem, původem i vzděláním (důkazy samozřejmě mám).
Teď k tomu co se mi líbí. Kolektiv některých hráčů kteří stojí pospolu a i tak jednají. Někdy i snaha na samotném MIKI který za posledné dobu udělal několik updatů jak serveru tak i webu a vůbec, zavedení VIP systému.

Mnozí z nás můžou vědět, že jsi byl na miki serverech admin 4 lvlu, co tě na tom celkově bavilo a proč ses vzdal práv ?
Práv jsem se vzdal kvůli nejmenovanému výše uvedenému Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit serveru na kterém jsem dříve hrál jako náctiletý capart a byl jsem permanentně zabanován. Potom jsem se dostal do styku s hlavním administrátorem který mi udělil UB a tím jsem dostal příležitost se opět dostat na nejlepší CZ/SK Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit server na kterým jsem administrátorem už cca půl rok.

Na začátku si jmenoval, že tě baví adminování na nejmenovaném Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit serveru, jaký máte kolektiv a co tě na tom konkrétně baví ?
Kolektiv oproti tomu, co byl/je na mshost je o 100% lepší. Tím nechci nějak urazit ostatní tady ale jsou tam hráči i administrátoři, kteří jsou na tom věkově rozhodně líp jak tady i IQ je o něco vyšší. Mezi nimi je i několik dospělých chlapů kteří to mají v hlavě pořádku a tím pádem se nezakládá komunikace na vulgaritě jak zde.
Baví mě tam téměř vše. Jak spolupráce v admin teamu, tak řešení jiných problému (ztráty na serveru, porotce unbanů, starání se o firmy/gangy a jiné věci). A hlavně, je rozdíl když někde hraje 50 lidí a někde o 300 více.

Myslíš si, že na serveru, kde jsi právě admin, máte konkurenci, nebo je to server bez konkurence ?
Určitě, konkurence je téměř všude a to i tady na MTA.

Chtěl bys časem zase začít hrát na miki serverech ?
Určitě ne. A to hned z několika důvodů (opět výše uvedené). Komunikace s hráči, věková hranice hráčů i administrátorů a zároveň. konečně někde mé návrhy schvalují a za něco stojí. Pokud něco navrhnu, do týdne se majitel vyjádří jestli to zavede nebo ne a hned danou věc aplikuje. A tím pádem mé nápady mají i smysl. Kolikrát jsem i zde něco navrhl ale než se to zavedlo? To trvalo pár měsíců, dokonce i do dnes jsou některé návrhy zaprášené a nedotknutelné. A hlavně, klan "Nos in Mortem" je zrušen - děkuji kořenovi i máslu.

Co bys změnil na těchto herních serverech ?
Pravidla webu, serveru i administrátorů. Taky ty přiblbý osnovy které nemají hlavu ani patu. Dále chování teamu a celkově celý admin teamu (řešení některých věcí apod.). Těch věcí je strašně moc a mshost je mi dá se říct u zadní části těla, tudíž se nerad do něj pletu - po tom zrušení klanu.

Tak já ti děkuji za rozhovor i když v každé odpovědi byla narážka a doufám, že se na serveru někdy objevíš a budeš překvapen, co se tu změnilo
Očekával jsem víc otázek, přeci jen sem toho zažil víc. Rád bych i něco napsal o kořenovi a jeho věku (i s důkazy) ale je to na konci.
Někdy příště. :D
Díky že jsem se mohl vyzpovídat a Těším se na příspěvky mých odpůrců. :D

PostPosted: Wed 31. Jul 2013 11:01:31 
'Elegy'
'Elegy'

Já bych nevěděl co napíšu kdyby se mě někdo ptal :D :D

Spoiler: show
Image

Miki je pro děcka

Klidně mi dejte Ban, je mi to jedno, protože na sračce jako je Miki srv. Nebudu hrat.

sir.stylko
PostPosted: Wed 31. Jul 2013 18:34:52 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $34 149
Popravdě..
Ten Bewasův rozhovor "sám ze sebou" jsem vůbec nečetl. Tento člověk není ničím zajímavý a to, že je administrátor na tom nic nemění. Myslel jsem, že rozhovory budou opravdu s lidmi, kteří jsou opravdu zajímavý a né si na ně jen hrají.
Ten rozhovor s CzSkem je už ale jiná káva. S tímto člověkem jsem zezačátku nebyl zrovna velký kamarád, ale postupem času jsem si takřka zamiloval jeho názory na server a lidi okolo něj. Sice jsem se v rozhovoru nedozvěděl skoro, zdůrazňuji skoro, nic nového, ale snaha se cenní.

Pro Bewase...

Zkus ještě víc přemýšlet o otázkách. Je sice pěkné, že víme jak má rád server, ale nás zajímají drby ^.^
A NIKDY nedělej rozhovor sám ze sebou, to je na blázinec.

PostPosted: Wed 31. Jul 2013 20:17:11 
'Hunter'
'Hunter'

Za prvý, jsem chtěl udělat rozhovor také, a jak by to se mnou někdo udělal, když ty rozhovory dělám já -_-.. Říkáš tu, že nejsem zajímavý, ok zas tak možná ne, ale nehraju si na to, ale jsem docela známý... Chceš po mě abych s tebou udělal rozhovor, ale říkáš, že to mají být rozhovory se zajímavými lidmi, a ty jsi nějak zajímavý ? možná tím, že si 2x nebo 3x přišel o práva... Díky nazdar.

sir.stylko
PostPosted: Wed 31. Jul 2013 20:25:13 
'Infernus'
'Infernus'

Cash: $34 149
Bžů..
Rozhodně je to něco zajímavějšího než to, že jsem prostě admin, koukolízač mikiho a roota :))

-HF-Moki
PostPosted: Thu 01. Aug 2013 23:32:25 
Administrátor
Administrátor

Admin Level: 5
Cash: $147 815 356
Bewasek wrote:
Jsem rád, že jsem rozhovor mohl poskytnout a že miki souhlasil o těchto rozhovorech, takže budu rád, když si mě někdo přidá na skype a napíše "chtěl bych s tebou udělat rozhovor ."

Jelikož ty děláš rozhovory, tak podle mě ty by ses měl psát lidí, zda udělají s tebou rozhovor a ne oni tebe

Image
Moje vypracování
[ROJO] 2011 - 2012
N|M 2012 - 2012
TPT| 2012 - 2012
DxT| 2012 - 2013
Black::. 2013
-HF- 2013
=BOSS= 2013
=FoX= 28.6. 2013 - 23.8.2015
[BJ] 23.8.2015 - 27.9.2015
-HF- 27.9.2015 - X

Crime|Jacoby
PostPosted: Sun 04. Aug 2013 23:57:41 
'Elegy'
'Elegy'

Cash: $605 341
Ak ktokoľvek povie o sebe že je "slavný" tak má veľmi veľké sebavedomie (zvyčajne prehnané)...A to že si admin z teba naozaj "slavného" automaticky nerobí..

Image

PostPosted: Mon 05. Aug 2013 4:28:17 
'Hunter'
'Hunter'

Nikdy jsem nenapsal, že jsem slavný, jsou to moje rozhovory, tak si můžu udělat rozhovor klidně aj mým psem, prosím adminy o lock, až bude další rozhovor, požádám o odemčení, jelikož už nevědí, kam psát, aby měli svoji hodnost" hunter"

Locknuto, Mokrajn

Post new topic  Topic locked   Page 1 of 1  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]