O mně Jméno: MartinPříjmení: LieskovskýPřezdívka/Nick: BukeJak jsem k nicku přišel: Každý z vás asi viděl před delší dobou reklamu "Bukekela Vianoce", slovo se mi zalíbilo, tak jsem si ho upravil.Věk: 19Vzdělání: Střední škola s maturitou - strojírenstvíZájmy: holky, grillování s kamarády, hraní, úpravy webůZávislosti: káva, počítač, písničkyNesnáším: houby, ryby, podvodníky a lhářeMám rád: sebe, modelování ve 3D CADMůj životní cíl: Mít práci, která mě bude bavit. Vlastní domek________________________________________________________________________________________________________________
Oblíbenosti / KoníčkyOblíbená barva: černá a červenáOblíbený zpěvák: poslouchám všechno až na šlágr Oblíbený žánr: různýOblíbená hra: MTA San Andreas, World of Warcraft, League of LegendsOblíbený film/seriál: Game of Thrones, Dr. HouseOblíbené místo: postel, bazénOblíbené jídlo: palačinky, pikantní pizzaOblíbená kniha: Tankový praporOblíbený herní žánr: MMORPG, raceOblíbený tvůrce her: Blizzard________________________________________________________________________________________________________________
PC / Elektronika Co používám: NotebookMám OS: Windows 10________________________________________________________________________________________________________________
MTA:San AndreasMoje oblíbená mapa na MTA: Shooter - Edos ft Ron1 I, Edos ft Ron1 II; DM - Rafinha V9 - The Evolution; DD - Zaya training; OSDM - skoro všechny, co se dají hrát, Race - sweet sultanMůj oblíbený gamemode / herní mod: ShooterCo umím na MTA: S nikým se nesrat Oblíbený klan: Old School, Black Scorpions ________________________________________________________________________________________________________________
MSHostKoho nesnáším: hráče, co se neumí chovatKoho obdivuji: Netahlo, Erosion, Moki, DaV3.Cz (i když už nehraje)Můj oblíbený klan: Black ScorpionsDo jakého klanu by sem se chtěl dostat: -
Moje cíle na MSHost.cz: Být alespoň v top 3 skills. Mít moderátora na fóru. Vyhnat ze serveru co nejvíce "nepřizpůsobivých" hráčů.________________________________________________________________________________________________________________
Závěr Vzkaz ostatním: Každá hra má svá pravidla. Stejné je to i na serveru, tak je dodržujte.