Author |
Message |
Ave
Black::.Ave
|
Posted: Mon 23. Mar 2015 0:29:50 |
|
offline |
'Sand King' |
|
|
Joined: Sun 06. Oct 2013 11:49:27 Posts: 238 Location: Slovakia
Admin Level: 3 Points: 2 715 173 Cash: $2 628 510
|
O mně
Jméno: Samuel Příjmení: - Přezdívka/Nick: Ave Jak jsem k nicku přišel: Ešte ked som hral Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit (by MIKI) sme s kamošom vymysleli 'Ave'. Od tej doby ho použivam. Věk: 17 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Stredna Umelecká Škola Zájmy: MTA, Kamarati
Závislosti:Myslim si že niesom závisly
Nesnáším: Veľa veci. Mám rád: Dobrú hudbu. Můj životní cíl: Práca, rodina a mať peniaze.
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Modra, červena. Oblíbený zpěvák: Nemam oblubeného speváka Oblíbený žánr: Všetko okrem metalu. Oblíbená hra: MTA Oblíbený film/seriál: Rychlo a zbesilo, Expendables, Transformers, MARVEL,... Oblíbené místo: Domov. Oblíbené jídlo: Bryndzové halušky Oblíbená kniha: - Oblíbený herní žánr: Závodné, akčné, RPG Oblíbený tvůrce her: Ubisoft, Rockstar Games,
PC / Elektronika
Co používám: Notebook Mám OS: Win 8.1 64
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Edos II Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter Co umím na MTA: Hrať a kus mapovať. Oblíbený klan: Black Scorpions
MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: - Koho obdivuji: - Můj oblíbený klan: Black Scorpions Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Po druhy krat do Black. Moje cíle na MSHost.cz: Zabaviť sa.
Závěr Vzkaz ostatním: Treba šebe vypic, kuric a žic. PS: Neseď pri PC do 25-ky.
Top |
|