Author |
Message |
Musty
Mustang
|
Posted: Tue 24. Mar 2015 17:08:33 |
|
offline |
'Mower' |
|
Joined: Sun 19. Oct 2014 22:07:19 Posts: 33 Location: Slovensko-Nitra
|
O mně Jméno: Tomáš Příjmení: Tonka Přezdívka/Nick: Mustang Jak jsem k nicku přišel: Strašne sa mi páčia Mustangy a a pred niekolkým rokmi som si povedal že prečo si teda nedať aj take meno ? Věk: 16 Vzdělání: Ukončená základka a teraz som prvák na strednej kde sa učím za autoelektikára Zájmy: Hokejbal,autá,ženy Závislosti: Hokejbal,fandenie za Nitru :3,mta
Nesnáším: namyslených ludí,školu Mám rád: svoje rodné mesto :3 Můj životní cíl: byť kamionista Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: čierna,modrá Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) ani by som nepovedal že mám oblúbeneho speváka bo ja počúvam čo sa mi páči Oblíbený žánr: Oblíbená hra: Euro Truck Simulator 2 a MTA Oblíbený film/seriál: vždy si rád pozrem Rychlo a Zbesilo je jedno akú časť Oblíbené místo: Hokejový štadión :3 Oblíbené jídlo: pečené kura Oblíbená kniha: nečítam knihy Oblíbený herní žánr: Simulatory Oblíbený tvůrce her: nemám PC / Elektronika Co používám: PC Mám OS: Windows 7 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA: nemám oblubenú mapu Můj oblíbený gamemode / herní mod: Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) DM,OSDM,Shooter Oblíbený klan: Black::. MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: hráčov ktorý sa robia že sú najlepší Koho obdivuji: neobdivujem nikoho Můj oblíbený klan: Black::. Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: už do žiadneho už som sa tam dostal Black::. Moje cíle na MSHost.cz: dosiahnuť 100 000 nahraných min. a hrať čo najdlhšie na miki Závěr Vzkaz ostatním: majte sa radi a neponižujte sa
___________________ S pozdravom Mustang
|
|
Top |
|