Author |
Message |
DilemkaaaxD
|
Posted: Sat 02. Aug 2014 0:23:57 |
|
offline |
Nováček |
|
Joined: Fri 01. Aug 2014 22:50:51 Posts: 1 Location: 3.galaxia z prava, 79° zakrivenia
|
O mně Jméno: Sabínka Příjmení: Hasaničová Přezdívka/Nick: DiLeMa Jak jsem k nicku přišel: nejak to už došlo, mala som dilemu Věk: 15 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) zatial základné bohužial ... Zájmy: Nooo je toho veľa Závislosti: Deadik , Nikotín (nikotín samozrejme na 2.mieste )
Nesnáším: falošných ľudí, ranné vstávanie Mám rád: Allaha Akbara :* <3 Můj životní cíl: Zasvätiť svoj život Allahovi Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: čierna modrá zelená Oblíbený zpěvák: 2pac, DMX, Eminem, detEktor, Hugo Toxxx, ..... Je toho veľa Oblíbený žánr: ae tak všetko čo sa mi páči okrem popu, Slečny Bieberky, a exemplárov podobných tomu Oblíbená hra: GTA [MTA], LoLko,.... Oblíbený film/seriál: A Haunted House, Dva a pol chlapa, Socialna sieť, Dredd, číslo 23, Biela vdova, Zahúlime Uvidíme, Dead Snow, Shaun of the dead, .... Oblíbené místo: doma v posteli, vonku s kamarátmi, v krčme Oblíbené jídlo: tak zjem všetko, až na pár výnimiek Oblíbená kniha: musí zaujať obsahom Oblíbený herní žánr: zahrám všetko Oblíbený tvůrce her: na tom nezáleží PC / Elektronika Co používám: NTB Mám OS: Windows 8 .. MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA: .::EDOS ft. Ron1 - Shooter II Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter Co umím na MTA: nič hrám for fun Oblíbený klan: / MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: nikto konkrétny Koho obdivuji: tak samozrejme Deadika , Deera, Crewa, Energyho (lampa moja ) a mnoooho ďalších Můj oblíbený klan: / Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: / Moje cíle na MSHost.cz: nič konkrétne od seba nečakám Závěr Vzkaz ostatním: Milujte Allaha Akbara <3
___________________ "Radšej byť nenávidený za to aký som, než byť milovaný za to aký nie som" - Kurt D. Cobain
|
|
Top |
|
Madik
Black::.Madik
|
Posted: Sun 05. Oct 2014 3:18:26 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Sat 20. Sep 2014 15:29:00 Posts: 754 Location: Gabčíkovo Slovakia
Admin Level: 3 Points: 2 070 852 Cash: $1 263 367
|
___________________„Zmeň svet tým, že zmeníš seba!“Majk SpiritBlack Scorpions 4 EVER!
|
|
Top |
|