Author |
Message |
DwarF
DwarpH
|
Posted: Tue 14. Jan 2014 19:23:32 |
|
offline |
'Jester' |
|
|
O mně Jméno:Dominik Příjmení:- Přezdívka/Nick:DwarF Jak jsem k nicku přišel:Ani nevím Věk:15 Vzdělání:Letos ukončuji základní. Zájmy:Pc,lyže,kolo Sex. orientace:Tak asi nevím.. Holky přece
[b]Závislosti:hudba
Nesnáším:školu Mám rád:Jídlo MTA, Můj životní cíl:Rodina,dobrá práce. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva:Modrá,černá Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina):http://www.youtube.com/watch?v=cHcVU5cGUNE&list=RDc_cCsFU6pak Oblíbená hra:MTA,gta,lol Oblíbený film/seriál:Rally smrti Oblíbené místo:Turnov muhahahaa Oblíbené jídlo:pizza asi Oblíbená kniha:nečtu.. Oblíbený herní žánr:Rally Oblíbený tvůrce her:Riot,Rockstar games PC / Elektronika Co používám:Notas Mám OS:Windows 8.1 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race):Není Můj oblíbený gamemode / herní mod:DM,shooter,race Co umím na MTA:asi ten shooter. Oblíbený klan:=BOSS= MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším:Mr.V!tek Koho obdivuji:miki,netahlo,lax Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč:Lemur Můj oblíbený klan:=BOSS= Do jakého klanu by sem se chtěl dostat:Zadny takovy neni Moje cíle na MSHost.cz:Splnil vsechny achivmenty Závěr Vzkaz ostatním:Neparte tolik to mta
|
|
Top |
|