Author |
Message |
Stylko
sir.stylko
|
Posted: Fri 31. May 2013 15:24:29 |
|
offline |
'Infernus' |
|
|
|
O MNĚ Jméno: Petr Příjmení: - Přezdívka/Nick: stylko Jak jsem k nicku přišel: Na dlouhé povídání Věk: 17 Vzdělání: Ukončené základní > 2. ročník střední školy Zájmy: Počítač, Holky, Sport Sex. orientace: Jsem na holky Nesnáším: Nejsem moc vybíravý Mám rád: Hodně barev Můj životní cíl: Nenapodobovat , být originál.
OBLÍBENOSTI/KONÍČKY Oblíbená barva: Mám rád hodně barev Oblíbený zpěvák: Hardwell , Dimitri Vegas & Like Mike, Blasterjaxx Oblíbený žánr: Electro, Hardstyle Oblíbená hra: GTA:SA , Mafia 1/2 Oblíbený film/seriál: - Oblíbené místo: Postel Oblíbené jídlo: To české, pizza Oblíbená kniha: - Oblíbený herní žánr: Simulátory, Akční Oblíbený tvůrce her: -
PC/ELEKTRONIKA Co používám: Notebook Mám OS: Windows 7
MTA:SA Moje oblíbená mapa na MTA(Race): WuZiMu Můj oblíbený gamemode / herní mod: DeathMatch Co umím na MTA: Hrát? Oblíbený klan: -ffs-
MSHost.cz Koho nesnáším: Že bych vyloženě nesnášel se nedá říct, nemám rád hodně lidí Koho obdivuji: CzSk, miki_cz Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: - Můj oblíbený klan: Neexistuje Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: - Moje cíle na MSHost.cz: Zpravedlnost pro všechny
ZÁVĚR Vzkaz ostatním: To jak se chovám tady neznamená, že se tak chovám i v reálném životě. Motto: "To, že si berete mé jméno do huby mně dělá slavným."
|
|
Top |
|
Stylko
sir.stylko
|
Posted: Thu 23. Jan 2014 19:49:17 |
|
offline |
'Infernus' |
|